Πάνω από 1300 άνθρωποι τρέξανε στο φετινό 6ο Night City Run (φωτογραφίες)

 Πάνω από 1300 άνθρωποι τρέξανε στο φετινό 6ο Night City Run (φωτογραφίες)

Από νωρίς το απόγευμα το κλίμα στην κεντρική πλατεία της πόλης ήταν εορταστικό με τους δρομείς να μαζεύονται και να ετοιμάζονται για τους δύο αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων.

Οι συμμετοχές ήταν ελαφρώς περισσότερες από τις περσυνές.

Φέτος  το 6ο Night City Run ήταν αφιερωμένο στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου αφού σε συνεργασία με τον σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» ενισχύθηκε η τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Το 6ο Night City Run ζωντάνεψε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και πλέον αποτελεί ένα πετυχημένο αθλητικό γεγονός που έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο μαζεύει όλο και περισσότερες συμμετοχές.

Άψογος ( όπως φυσικά αναμενόταν) ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Γιάννης Σερβετάς ο οποίος με τις έξυπνες ατάκες του και την θετική αύρα που τον συνοδεύει μόνιμα ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και χαλάρωσε όλους τους δρομείς πριν την έναρξη του αγώνα.

Μετά από δύο παρουσιάσεις του Air Sea Show και μία του Night City Run ο Γιάννης  θεωρείται πλέον Καβαλιώτης.

Την κούρσα των 5 χιλιομέτρων κέρδισε ένα Τούρκος αθλητής που έτρεξε για πρώτη φορά στο Night City Run  ενώ οι τρείς πρώτοι στην κούρσα των 10 χιλιομέτρων είναι οι Βογιατζής  Σαρίδης και Κατάκαλος .

Στην κεντρική πλατεία είδαμε τον Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη με τους αντιδημάρχους Σταυρίδη – Μουμτσάκη αλλά και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Στέφανο που έκατσε αρκετή ώρα στο περίπτερο του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου και μίλησε με τα μέλη του συλλόγου.

Αυτοί είναι οι 3 πρώτοι στην κούρσα των 5 χιλιομέτρων

ι

 

Διαβάστε επίσης