Παντελής Στυλιανού στους 93,7: « Δικαιώθηκε πρώτα απ` όλα ο πρόεδρος»

 Παντελής Στυλιανού στους 93,7: «  Δικαιώθηκε πρώτα απ` όλα ο πρόεδρος»

Για την άνοδο στη Γ` Εθνική αλλά και για την επόμενη μέρα, μίλησε στους 93, 7 ο προπονητής του Αετού Ορφανού Παντελής Στυλιανού.

 Εκθείασε τη συνολική προσπάθεια που έγινε στην ομάδα για την άνοδο στη Γ` Εθνική, ένα περίπου χρόνο από την τελευταία δυσάρεστη ανάμνηση στο Βερούλειο κόντρα στον Ηρακλή Καβάλας.

 Αναλυτικά η συνέντευξη

Ερώτηση: Πέρασε περίπου 1 χρόνος από την ήττα του Αετού στο Βερούλειο από τον Ηρακλή, τότε η πίκρα τώρα τα χαμόγελα και η δικαίωση;

Απάντηση: Θεωρώ  ότι είχαμε καλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή αλλά σ` ένα παιχνίδι αυτά συμβαίνουν.

Σίγουρα υπήρχε μεγάλη πίκρα μετά το τέλος του αγώνα.  Φέτος η ομάδα ήταν περισσότερο δουλεμένη και η χημεία ήταν ακόμη καλύτερη ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή.  Είχαμε στην αρχή κάποιες ομάδες που φαινόταν ότι θα διεκδικήσουν όπως η Δόξα Θεολόγου και ο Ηρακλής ενώ και ομάδες με βαριά φανέλα όπως ο Ορφέας και το Βυζάντιο. Ηταν δύσκολη χρονιά αλλά εύκολη τη κάναμε εμείς, γιατί είχαμε πολύ καλή ομάδα.   Τα αποτελέσματα μέχρι το Δεκέμβριο που είχαμε έδειξαν την ανωτερότητα μας. Σίγουρα δικαιώθηκε μια προσπάθεια αρκετών χρόνων.  Δικαιώθηκε πρώτα απ` όλα ο πρόεδρος ο κ. Λαμπίδης και η οικογένεια του. Επίσης και τα άλλα παιδιά που είναι στη διοίκηση. Είχαμε ένα ποιοτικό ρόστερ, ήταν… αρσενικά παιδιά μέσα στο γήπεδο, βγάλανε ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και αντέξανε στην πίεση. Πραγματικά τους ευχαριστώ. Ηταν πολύ καλοί σαν χαρακτήρες και σαν ποδοσφαιριστές.

Αν μάλιστα κατακτούσαμε και το κύπελλο θα ήταν μια χρονιά τέλεια.

Ερώτηση: Θα παραμείνει ο Παντελής Στυλιανού στον πάγκο του Αετού και στη Γ` Εθνική;

Απάντηση: Εχουμε κάνει ήδη μια συνάντηση με τη διοίκηση. Μου έκαναν την πρόταση οι άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Από εκεί και πέρα επειδή ήταν λίγο νωρίς για μένα και για την ομάδα,  θα κάνουμε και μια δεύτερη συνάντηση για να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να δούμε που θα καταλήξουμε. Αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα τα δυο χρόνια που είμαι , με ανθρώπους οι οποίοι με σέβονται και είναι κύριοι στις υποχρεώσεις τους. Κάτι πολύ σημαντικό.

 Ερώτηση: Τελικά σε ποιο γήπεδο θα παίξει ο Αετός στη Γ` Εθνική;

Απάντηση: Είναι ένα θέμα που δε μπορεί να απαντηθεί τώρα.  Ούτε από τους ανθρώπους της διοίκησης.

Πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις στο γήπεδο.  Είναι και θέμα του Δήμου Παγγαίου. Έχουν έρθει σε συνεννόηση με το Δήμαρχο κ. Αναστασιάδη.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση.  Υπάρχουν όμως θέματα με την κερκίδα που δεν υπάρχει, με την πρόσβαση στο γήπεδο αλλά και τα αποδυτήρια.  

Ερώτηση: Βάση του ρόστερ που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Αετός, του χρόνου στη Γ` Εθνική, τι θα χρειαστεί ακόμη;

Απάντηση: Θα μιλήσουμε με τα παιδιά που πιστεύουμε ότι μπορούν να σταθούν στη Γ` Εθνική.  Όχι μόνο παικτικά αλλά και επαγγελματικά. Ποιοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορούν να ακολουθήσουν τις προπονήσεις και γενικά όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Αυτή θα είναι  η βάση. Θα δούμε ποιοι μπορούν να μείνουν, γιατί είναι παιδιά που παλέψανε και φέρανε την ομάδα σε αυτό το σημείο.

Μετά θα δούμε τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα για να σταθεί στη Γ` Εθνική.

Ερώτηση: Είναι σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση για τον Αετό Ορφανού που διαδέχεται κατά κάποιο τρόπο τον Αρη Ακροποτάμου στη συγκεκριμένη περιοχή.

Απάντηση: Ακριβώς.  Είναι μια διάδοχη κατάσταση που δημιουργείται ανάλογα με το ποιοι έχουν τη μεγαλύτερη διάθεση.

Είναι πολλά χρόνια στην ομάδα ο κ. Λαμπίδης. Αν και νεαρός στην ηλικία, έχει πλέον αποκτήσει πολλές εμπειρίες.

Μετά το περσινό ματς στο Βερούλειο με τον Ηρακλή, μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα παρά τη μεγάλη πίκρα.

Βγήκε προς τα έξω, δεν τα παράτησε.  Αγαπάει την ομάδα όπως και οι άλλοι που βρίσκονται δίπλα του. 

Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Ερώτηση: Η άνοδος στη Γ` Εθνική, είναι η πιο καλή στιγμή μέχρι τώρα του Παντελή Στυλιανού σε προπονητικό επίπεδο;

Απάντηση:  Σίγουρα είναι η πιο καλή.   Από κάθε ομάδα κρατάς κάτι. Ακόμη και στο Ακροβούνι που ήμουν προπονητής, κάτι καλό μου έμεινε όπως βέβαια και στους Αντιφιλίππους.   Φυσικά με τους Πιερείς. Με τον Ορφέα έζησα καλές και κακές στιγμές. Η τωρινή όμως είναι μια κατάκτηση πρωταθλήματος και άνοδος  και σίγουρα αυτό τα λέει όλα.. 

Διαβάστε επίσης