• 20 Απριλίου 2024,

Πάνθηρες: Και τώρα με τον Ηρακλή

 Πάνθηρες: Και τώρα με τον Ηρακλή

Μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη (7η συνολικά στο πρωτάθλημα) κόντρα στη Νεάπολη, η ομάδα μας στρέφει το ενδιαφέρον της στον επόμενο αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο και δυνατό Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο «γηραιός» έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα 10 νίκες στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει, έχει την καλύτερη άμυνα του ομίλου (508 πόντοι παθητικό) και θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1 γυναικών. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που διεξήχθη στο Ιβανώφειο, η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 64-46 παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο για 25 λεπτά.

Στις τάξεις της ομάδας μας επικρατεί αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση που θα μας φέρει κοντά στη νίκη στο πιο δύσκολο φετινό «τεστ» στην έδρα μας. Στην περίπτωση κατάκτησης των 2 βαθμών η ομάδα μας παραμένει δυναμικά στο κυνήγι των play offs, εκεί όπου «συγκατοικούν» αυτή τη στιγμή η Πυλαία, ο Πιερικός-Αρχέλαος και ο Πανσερραϊκός με 8 νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον του μπασκετικού κοινού της πόλης μας είναι ήδη έντονο για αυτόν τον σημαντικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29-01 στις 12.30 στο κλειστό της Καλαμίτσας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης