• 3 Ιουλίου 2022,

Πάνθηρες: Νέος προπονητής ακαδημιών και υποδομών ο Βαγγέλης Καρατσιομπάνης

 Πάνθηρες: Νέος προπονητής ακαδημιών και υποδομών ο Βαγγέλης Καρατσιομπάνης

Οι Πάνθηρες Καβάλας με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό πως προπονητής των τμημάτων υποδομών για την νέα σεζόν θα είναι ο πρώην προπονητής Γυναικών και Νεανίδων, Βαγγέλης Καρατσιομπάνης.

Την ίδια ώρα οι Πάνθηρες προανήγγειλαν την έναρξη συνεργασίας με νέο προπονητή για τα τμήματα Γυναικών και Νεανίδων.

Η σχετική ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει:

«Ο Βαγγέλης Καρατσιομπάνης είναι ο νέος προπονητής των ακαδημιών και υποδομών του συλλόγου μας. Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας και ξεκινώντας τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά, οι Πάνθηρες προχωρούν σε αναδιάταξη και ενίσχυση του προπονητικού τους επιτελείου.

Ο κοουτς Βαγγέλης Καρατσιομπάνης, προπονητής των ομάδων γυναικών και νεανίδων στις δύο τελευταίες σεζόν, συνεχίζει την προπονητική δουλειά στον σύλλογό μας ως προπονητής των ακαδημιών, στα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κοουτς για όσα έχει προσφέρει στους Πάνθηρες εδώ και χρόνια και είμαστε βέβαιοι για την καθοριστική του συμβολή στην περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση των υποδομών μας αλλά και στην επιτυχία του καθοριστικότερου στόχου του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως η πλήρης σύνθεση του προπονητικού επιτελείου και ο νέος προπονητής γυναικών/νεανίδων θα ανακοινωθούν σύντομα».

Διαβάστε επίσης