Πάντως απο ψυχολογία πάμε καλά

 Πάντως απο ψυχολογία πάμε καλά

Σήμερα αγαπητοί αναγνώστες είναι η ημέρα των ερωτευμένων, η γιορτή των ερωτευμένων ανθρώπων που αν και έχουν λόγο να  γιορτάζουν κάθε μέρα  η σημερινή 14 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη σε αυτούς.

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι ο θεός του έρωτα και αν και είναι γνωστό οτι η γιορτή των ερωτευμένων είναι μια ακόμα Αμερικανιά την  έχουμε υιοθετήσει ολοκληρωτικά όπως και άλλες Βαλκανικές χώρες σαν την δική μας και την γιορτάζουμε φανατικά.

Τα παλαιότερα χρόνια αυτή την μέρα τον πρώτο λόγο είχανε τα αρκουδάκια με τα μυνήματα που ήταν μια γλυκειά και παράλληλα φτηνή λύση αφού με ένα αρκουδάκι και μια καρδούλα καθάριζες.

Με το πέρασμα του χρόνου τα αρκουδάκια μείνανε εκτός παιχνιδιού ώς μπανάλ και περάσαμε στα δώρα επιλογές εσωρούχων άκρως ερωτικών και τολμηρών προκειμένου τα ερωτευμένα ζευγάρια να δημιουργήσουν τις κατάλληλες αυτές συνθήκες για μια άκρως ερωτική βραδιά ενώ δεν είναι λίγα εκείνα τα ζευγάρια που εκείνη την ημέρα επιλέγουν να γιορτάσουν τον έρωτα τους στον κινηματογράφο.

Πέρσι είχαμε τις 50 απορχρώσεις του γκρί που σκίσανε και φέτος έχουμε  τις 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις πάλι του γκρί με τους ίδιους πρωταγωνιστές και το ίδιο ερωτικό περιεχόμενο αλλά και πάθος.

Ξέρετε αυτά τα βοηθήματα όσο περνάνε τα χρόνια και οι σχέσεις μας γίνονται όλο και πιο ηλεκτρονικές – διαδικτυακές είναι απαραίτητα.

Χρειάζεται μια ώθηση το άρμα του έρωτα για να προχωρήσει και γιατί όχι να αναπτύξει και μια σχετική ταχύτητα πάνω στις ράγες της σχέσης.

Εμείς ευχόμαστε μέσα απο αυτή την στήλη οι ερωτευεμένοι ανθρώποι να παραμείνουν για πολλά χρόνια έτσι και οι ανέραστοι να βρούνε επιτέλους του ταίρι τους για να δώσουν και πάρουν αγάπη.

Οσο αφορά τα υπόλοιπα και γνωστά πάνω – κάτω της επικαιρότητας ο Τσακαλώτος προσπαθεί και αυτός να βρεί άκρη και να κλείσει την συμφωνία με τους δανειστές “καρφώνοντας” το ΔΝΤ που προσπαθεί με κάθε τρόπο να χαλάσει το γλυκό ενώ δεν χάνει την ευκαιρία και αυτός να δηλώσει και αυτός την αισιοδοξία του οτι τελικά η αξιολόγηση θα κλείσει αφού οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν τον Τσίπρα στα πόδια τους την επόμενη περίοδο.

Ειδικά η καγκελάριος που έχει και εκλογές στην Γερμανία.
Μακάρι οι εκλογές να σώσουν την αξιολόγηση και να μπορέσουμε έστω και έτσι να πάμε παρακάτω.

Γενικότερα υπάρχει μια αισιοδοξία και ως ένα σημείο σιγουριά οτι παρά τις διαφωνίες που υπάρχουν με τους δανειστές τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή και η αξιολόγηση θα κλείσει.

Είναι πολύ πιθανό αυτό να γίνει και μέσα στον Φλεβάρη αν και υπάρχει και ο Μάρτης που θα σκάσει μύτη και η πολυπόθητη άνοιξη.

Οταν βλέπετε τον Ντάϊσεμπλουμ αισιόδοξο να μην φοβάστε τίποτα γιατί ο Ντάϊσεμπλουμ είναι πιο ύπουλος απο τον Σόϊμπλε να έχετε υπόψη σας.

Είναι μουσίτσα και κάνει ζημιά στο παρασκήνιο ο Ντάϊσεμπλουμ.

Πάντα οι εκτιμήσεις του βγαίνουν και σπάνια πέφτει έξω.

Οταν λοιπόν ο Ντάϊσεμπλουμ είναι αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων και δηλώνει οτι είμαστε κοντά σε συμφωνία έτσι θα είναι.

Θέλω να σας επαναλάβω οτι για πρώτη φορά οι δανειστές είναι αισιόδοξοι οσο αφορά την πορεία των διαπραγματεύσεων και το Μαξίμου διαψεύδει.

Αλλάξανε οι ρόλοι δηλαδή και αυτό σε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης γίνεται για πρώτη φορά.

Όσο αφορά τον καιρό καταλαβαίνετε και εσείς οτι η επέλαση ψύχους αυτή την περίοδο δεν έχει καμμία σχέση με το κύμα κακοκαιρίας τον Γενάρη.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες άλλο Γενάρης και άλλο Φλεβάρης και σίγουρα άλλο Μάρτης.

Πλέον έχουμε αρχίσει την κατεβασιά του χειμώνα και τίποτα δεν μας σταματά.

Τα πιο σοβαρά χτυπήματα του φετεινού χειμώνα τα έχουμε δεχτεί και τα έχουμε αφήσει πίσω μας.

Είμαστε έτοιμοι για άλλα και σίγουρα καλύτερα.

Μεγάλο πρόβλημα ο ΑΟΚ που παρά τις αλλάγες που έγιναν κυρίως στο έμψυχο υλικό συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση του.

Οταν δεν μπορείς να κερδίσεις τον ΦΟΥΦΑ στην έδρα σου σημαίνει οτι έχεις πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί η επιφυλακή παραμένει.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που έρχονται.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης