• 8 Δεκεμβρίου 2022,

ΠΑΟΚ Mundialito: Την Πέμπτη το camp επιλογών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 ΠΑΟΚ Mundialito: Την Πέμπτη το camp επιλογών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ Mundialito έχει επιλεγεί και φέτος από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για ένα από τα εννιά camp επιλογών νεαρών ποδοσφαιριστών από την επικράτεια.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζεται με αυτόν τον τρόπο και για τη σεζόν 2022-2023. Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια. Τα camp επιλογών του τμήματος scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 17/9 στο Βόρειο Έβρο (Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη).

Πήγε στη Δυτική Μακεδονία (Κοζάνη), στην Κατερίνη, στην Κω, στη Ρόδο και τώρα ήρθε η σειρά της Καβάλας. Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Mundialito θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το camp και αφορά παιδιά γεννημένα από το 2009 έως το 2012.

Τα παιδιά τα οποία θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αλέξη Δήμου στο τηλέφωνο 6932563551. Οι ώρες διεξαγωγής του Camp θα είναι από τις 16:00 έως τις 19:00.  Υπεύθυνοι του προγράμματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι οι σκάουτερ: Γιάννης Αβραμίδης και Κώστας Λαγωνίδης. Υπεύθυνος για την Καβάλα είναι ο προπονητής της Ακαδημίας ΠΑΟΚ, Mundialito Άρης Μαγκαφίνης.

Διαβάστε επίσης