Παπαγιάννης και Τσονάκας σε δοκιμαστικά της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ Πιστή στις αρχές και την φιλοσοφία πού έχει εδώ και πολλά χρόνια με τα τμήματα υποδομής και την περαιτέρω ανάδειξη των νέων αθλητών της παίζοντας σε υψηλότερο επίπεδο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκε από την ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης (Τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής κ. Σαββίδη Θοδωρή) για δύο ποδοσφαιριστές τής Ακαδημίας μας να συμμετάσχουν στα τελικά δοκιμαστικά προεπιλογής τους.

Στα γραφεία μας έφτασε πρόσκληση από την ΠΑΕ για τούς ποδοσφαιριστές μας Παπαγιάννη Νικόλαο (τερματοφύλακας Γεννημένος 2004) και Τσονάκα Βασίλειο (επιθετικό Γεννημένος 2004) το διήμερο 24-25/5/19 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ (Πηγάδια-Ξανθης) υπό την επίβλεψη όλου του Τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας και τού Τεχνικού διευθυντή κ. Σαββίδη Θόδωρου.

Επίσης ό ποδοσφαιριστής μας Τσονάκας Βασίλειος θα πάρει μέρος σε μια σειρά προπονήσεων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το τριήμερο 20-21-22/5/19 στις αθλητικό κέντρο (Μεσημβρία Θεσσαλονίκης) μετά από επίσης  πρόσκληση από την ΠΑΕ (Με διαμονή-διανυκτέρευση-διατροφή) στους ξενώνες εκεί.

Υπόψη οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές όπως και άλλοι!!!! παρακολουθούνται από του τμήμα σκάουτινγκ των ομάδων αυτών όλο το χρόνο (έχοντας πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας). Όλα αυτά μας κάνουν υπερήφανους γιατί ό πραγματικός στόχος μίας σοβαρής οργανωμένης και επιτυχημένης Ακαδημίας ποδοσφαίρου, είναι ή ανάδειξη τού ταλέντου των μελών της δίνοντας τους το βήμα για να κυνηγήσουν του όνειρο τους.

Η Διοίκηση τής ομάδας μας και  όλο τεχνικό Τιμ εύχεται το καλύτερο σταρ παιδιά μας Νίκο και Βασίλη!!!

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ )

eXTReMe Tracker