• 4 Μαΐου 2024,

Παπίαρς , παπίαρς που φωνάζανε και οι Γερμανοί την περίοδο της κατοχής

 Παπίαρς , παπίαρς που φωνάζανε και οι Γερμανοί την περίοδο της κατοχής

Στις κλασικές  επετειακές ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του 60’  για τον εορτασμό της 28ης του Οκτώβρη   όταν έπεφταν οι Έλληνες σε Γερμανική περίπολο , οι τελευταίοι  φωνάζανε με μανία : «Παπίαρς , παπίαρς»  εννοώντας τα σχετικά έγγραφα κυκλοφορίας.

Κάτι τέτοιο  παρόμοιο βλέπω να γίνεται και φέτος το καλοκαίρι σε μία άλλη βέβαια εποχή κάτω από άλλες συνθήκες και για άλλο λόγο.

Το  πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid – 19 που έχουν υιοθετήσει αρκετές χώρες της Ευρώπης προκειμένου να ανοίξουν τα σύνορα τους στους τουρίστες φαίνεται ότι θα επικρατήσει ως μέτρο στην μετά κορωνοϊού εποχή  και θα αποτελέσει το διαβατήριο όλων αυτών που θέλουν να ταξιδέψουν σε κάποιες άλλες χώρες.

Υπάρχουν κάποιες χώρες που ακόμα αντιδρούν αλλά στο τέλος και αυτές θα υποχωρήσουν.

Ήδη ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι δεν θα μπαίνει στην χώρα μας όποιος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Αυτό καταλαβαίνετε είναι ένα θέμα αφού η Βουλγαρία και η Ρουμανία που είναι και οι δύο βασικές δεξαμενές τουρισμού και για την χώρα μας αλλά κυρίως για την περιοχή μας εμβολιαστικά είναι πίσω σε σχέση με τις άλλες  χώρες της Ευρώπης και αυτό θα λειτουργήσει δυστυχώς ως «κόφτης» και θα μειώσει ως ένα βαθμό τις εισροές.

Η Ελληνική κυβέρνηση επιλέγει  από την άλλη να υιοθετήσει αυτή την επιλογή θέλοντας να αποφύγει ενδεχομένως ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας μέσα στο καλοκαίρι  που μπορεί να ξεκινήσει από εισαγόμενα κρούσματα.

Η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας με επαναλειτουργία και της εστίασης και των καφέ μετά τον Μάρτιο δεν σηκώνει άλλο πισωγύρισμα.

Ειδικά η εστίαση όταν ανοίξει με το καλό δεν μπορεί να κατεβάσει μετά από μερικές εβδομάδες και πάλι ρολά.

Πάντως  η αίσθηση σήμερα είναι ότι η εστίαση μπορεί να ανοίξει (το καλό σενάριο) και να λειτουργήσει σε εξωτερικούς χώρους πριν το ΠΑΣΧΑ αφού σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχει πρόβλημα πολύ σοβαρό για την έτσι και αλλιώς προβληματική ελληνική οικονομία.

Αυτό είναι όντως ένα πολύ καλό σενάριο που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα και κυρίως την βούληση της ελληνικής κυβέρνησης που δεν αντέχει άλλο να πληρώνει κλειστά μαγαζιά.

Αν όλα πάνε καλά με τα κρούσματα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η εστίαση έστω και σε εξωτερικούς χώρους να λειτουργήσει πριν το ΠΑΣΧΑ.

Από το στόμα σας και στων λοιμοξιωλόγων τα αυτιά !

 

Μέχρι και η Αγγελική  Ηλιάδη , σύμφωνα με δηλώσεις της δήλωσε σεξουαλική παρενόχληση από παραγωγό δισκογραφικής που έκλισε την πόρτα , την έριξε στο κρεβάτι αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πράξη αφού η Αγγελική είναι Ράμπο !

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της του χίμηξε σαν αίλουρος  , τον έγδαρε στο πρόσωπο και έφυγε κυρία από το δωμάτιο.

Είμαι σίγουρος ότι αν συνεχιζόταν το επεισόδιο αυτός που θα παρακαλούσε να βγει από το δωμάτιο θα ήταν ο μουσικός παραγωγός και όχι η  Αγγελική.

Πους πας ρε Καραμήτρο ;

Είναι δυνατόν να βάλεις κάτω αυτό το κορίτσι ;

Πάλι καλά που δεν σου το έδωσε στο χέρι το π…@% σου να το φας !

 

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχουμε όλοι μαζί ένα ευχάριστο και κυρίως ξεκούραστο Σαββατοκύριακο.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης