• 26 Απριλίου 2024,

Παραλίγο αυτόφωρο! Η αστυνομία σταμάτησε γλέντια συνοικιακών συλλόγων

 Παραλίγο αυτόφωρο! Η αστυνομία σταμάτησε γλέντια συνοικιακών συλλόγων

Με την παρέμβαση της αστυνομίας και πριν την ώρα τους, σταμάτησαν το βράδυ του Σαββάτου στην Καβάλα δύο εκδηλώσεις (λαϊκά γλέντια) συνοικιακών συλλόγων.

Στο Περιγιάλι και στην συνοικία του Αγίου Λουκά. Λόγω της ζωντανής μουσικής και του θορύβου υπήρξαν στο 100 αρκετές διαμαρτυρίες πολιτών που ενοχλούνταν (μάλλον επειδή ήθελαν να κοιμηθούν). Έτσι μετά τις 12 τα μεσάνυχτα η Αστυνομία έσπευσε και στις δύο εκδηλώσεις, τις οποίες διέκοψε.

Αν δε διακόπτονταν τότε οι εκπρόσωποι των συλλόγων κινδύνευαν με σύλληψη και αυτόφωρη διαδικασία! Κι όταν σχετικά ενημερώθηκαν (οι εκπρόσωποι των συλλόγων), προτίμησαν να διακόψουν την εκδήλωση τους. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι σε αυτήν του Περιγιαλίου (στην αυλή του δημοτικού σχολείου της περιοχής) την ώρα του πρόωρου τέλους της εκδήλωσης παραβρίσκονταν περίπου 200 άτομα.

Κι ενώ άπαντες αποδέχονται και εφαρμόζουν το ωράριο κοινής ησυχίας, ζητούν την κατανόηση και την υπομονή των περιοίκων μιας και αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται μια φορά το χρόνο και πάντα Καλοκαίρι. Σκόπευαν δε να τις ολοκληρώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα το ίδιο βράδυ. Είναι κάτι που δεν πρόλαβαν καθώς τους επιβλήθηκε κάτι παρόμοιο από την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης