• 23 Απριλίου 2024,

Παρελθόν ο Καπινιάρης από την Ενωση που συνεχίζει στο Αγρίνιο

 Παρελθόν ο Καπινιάρης από την Ενωση που συνεχίζει στο Αγρίνιο

Πηγή: basketa. gr

Το Αγρίνιο κατάφερε να κάνει «δικό» του το Διονύση Καπινιάρη κι έτσι θα το ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο 27χρονος γκαρντ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας, κι έτσι θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Διαμαντάκουτη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Διονύσης Καπινιάρης προέρχεται από καλή σεζόν με την Καβάλα, αγωνιζόμενος στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση: «Παίκτης της ομάδας μας θα είναι τη νέα χρονιά ο Διονύσης Καπινιάρης. Ο 27χρονος γκαρντ που φέτος αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τα χρώματα της Ε.Κ. Καβάλαςπανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, συμφώνησε με τη Διοίκηση της ομάδας μας και θα φορέσει τα χρώματά μας την επόμενη σεζόν. Ο Καπινιάρης έχει αγωνιστεί στον Ηλυσιακό στην Α1 Εθνική Κατηγορία, στο Πέραμα στην Α2 Εθνική, στους Ίκαρους Σερρών στην Α2, στην Κύμηκατακτώντας την άνοδο από τη Β’ Εθνική, στο Ψυχικό στην Α2, στην Ένωση Ιλίου στη Β’ Εθνική, στονΙωνικό Νίκαιας στη Β’ Εθνική και στην Καβάλα την περσινή χρονιά. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα τηςΕθνικής Εφήβων, ενώ το 2011 με την Εθνική Ενόπλων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στοΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματά μας».

 

Διαβάστε επίσης