• 10 Μαΐου 2024,

Παρελθόν ο Μάνθος Κλεανθίδης από το Βυζάντιο, ο Καρακότσαλης στη θέση του

 Παρελθόν ο Μάνθος Κλεανθίδης από το Βυζάντιο, ο Καρακότσαλης στη θέση του

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος ο Μάνθος Κλεανθίδης μετά από μια επιτυχημένη παρουσία η οποία συνοδεύτηκε και με άνοδο στην Α`κατηγορία.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα ο Γιάννης Καρακότσαλης φαίνεται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ο Καρακότσαλης τελευταία ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ ενώ έχει εργαστεί στην ΑΕ Πιερέων, στον Φρίξο Πλατανοτόπου, στον Ορφέα Ελευθερούπολης και στον Αστέρα Φωλιάς.

Η ανακοίνωση του Βυζαντίου για τον «χωρισμό» με το Μάνθο Κλεανθίδη

«Δάσκαλε σ`ευχαριστούμε!

Ως νέα διοίκηση, όταν αναλάβαμε πριν 2 χρόνια το ιστορικό σωματείο του χωριού μας μπήκαμε στην διαδικασία να επιλέξουμε προπονητή-δάσκαλο, ο οποίος θα μας βοηθούσε πάνω απ όλα με τις συμβουλές του και την εμπειρία του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας το Μάνθο Κλεανθίδη για την συνεργασία μας! Αυτά τα 2 χρόνια είχαμε την χαρά να έχουμε στον πάγκο μας έναν άξιο προπονητή, έναν άνθρωπο με ήθος και αρχές ο οποίος με την φιλοσοφία του πρόσφερε πολλά στο Βυζάντιο αλλά και γενικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Με το Μάνθο Κλεανθίδη στο τιμόνι, κατακτήσαμε ένα πρωτάθλημα και άνοδο στην Α κατηγορία αλλά και το κύπελλο ομίλων, εκπληρώνοντας όλους τους αγωνιστικούς στόχους που θέσαμε εξ` αρχής!

Οι μαγικές στιγμές που ζήσαμε θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό όλων!»

Η δήλωση Κλεανθίδη

«Με αφορμή τη λύση της συνεργασίας μου με το Σωματείο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Διοίκηση του Συλλόγου που αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσω από το πόστο του προπονητή την ομάδα.

Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια και με τους οποίους εντός του αγωνιστικού χώρου κατορθώσαμε να κατακτήσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα στην Β κατηγορία όπως επίσης και το κύπελλο της Β κατηγορίας.

Οι επιτυχίες αυτές ήταν απόρροια άριστης και πετυχημένης συνεργασίας μεταξύ Διοίκησης – Προπονητή – Ποδοσφαιριστών. Ήταν κάτι που το πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Δυστυχώς η ελλιπής ποδοσφαιρική χρονιά 2020-21 δε μας έδωσε τη δυνατότητα για ακόμη περισσότερα επιτεύγματα.

Ήταν πραγματικά τιμή για εμένα να αποτελέσω κομμάτι αυτού του τόσου ιστορικού συλλόγου. Εύχομαι ολόψυχα στον καινούριο προπονητή και στην ομάδα τα καλύτερα.

Καλή Συνέχεια…»

Διαβάστε επίσης