• 19 Μαΐου 2024,

Παρορμητικός , αυθόρμητος και γνήσιος !

 Παρορμητικός , αυθόρμητος και γνήσιος !

Εμείς οι ελαφρώς μεγαλύτεροι είναι αλήθεια ότι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το μπάσκετ μέσα από τις ομηρικές μάχες της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ.

Γιαννάκης , Γκάλης , Φιλίππου , Σούμποτιτς , Πρέλεβιτς , Κόρφας και βέβαια στον πάγκο του ΑΡΗ ο επιβλητικός , ο αυθόρμητος και ορίτζιναλ Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ταυτίστηκε με την Ελλάδα από την οποία  έλειπε  η υποκρισία και οι συμπεριφορές των ανθρώπων ήταν πιο αληθινές και αφιλτράριστες.

Για αυτό και τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90 δεν γνωρίζαμε τι θα πει κατάθλιψη.

Οι άνθρωποι εκφράζανε και δεν πνίγανε τα συναισθήματα όπως σήμερα ,προκαλώντας μία ψυχολογική ασφυξία που καταλήγει τις περισσότερες φορές σε κάποια μορφή κατάθλιψης.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν ένας εκρηκτικός και πολυδιάστατος άνθρωπος που σου έκανε το κλικ να ασχοληθείς με το μπάσκετ ακόμα και αν δεν είχες καμία σχέση με το άθλημα.

 

Τα αποτελέσματα των εκλογών της πρώτης Κυριακής για τον Δήμο Καβάλας θα έχουν πολλές εκπλήξεις για αρκετούς συνδυασμούς.

Υπομονή , λίγες ώρες μείνανε μάτια μου γλυκά !

 

Από όλα τα καινούργια και πολυδιαφημισμένα σήριαλ της Ελληνικής τηλεόρασης νομίζουμε ότι αυτό που έκλεψε την παράσταση είναι ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που μεταδίδεται από την συχνότητα του ΜΕΓΚΑ.

 

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την τεράστια Μαίρη Χρονοπούλου που είναι σε μηχανική υποστήριξη.

Να θυμίσουμε ότι η Χρονοπούλου βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση λόγω πτώσης που είχε μέσα στο σπίτι της όπου βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

 

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο οδηγός του λεωφορείου που έπεσε από  την γέφυρα στην Βενετία έπαθε έμφραγμα ή ανακοπή.

Δεν μπορεί να έγινε κάτι άλλο και να έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου στα καλά καθούμενα.

 

Μέχρι και ο εθνικός μας ψυχολόγος και σύμβουλος σεξουαλικής υγείας  Θάνος Ασκητής παραδέχτηκε σε μία πρόσφατη συνέντευξη του ότι μπόρεσε να διατηρήσει μέχρι σήμερα  την σχέση με την γυναίκα του παρά τις εντάσεις και τα «σύννεφα» που υπήρχανε κατά καιρούς.

Γιατί πολλοί πιστεύουν ότι ο Ασκητής ως μετρ της ψυχολογίας τα έχει όλα λυμένα όσο τις προσωπικές του σχέσεις.

Δεν είναι έτσι γιατί και αυτός άνθρωπος είναι με αδυναμίες.

 

Νομίζουμε ότι θα μας πάρει και αυτό το Σαββατοκύριακο μία βόλτα στις παραλίες της περιοχές αφού η θάλασσα παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση.

Πεντακάθαρη και σε νορμάλ για την εποχή θερμοκρασίες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης