Παρουσία του Μητροπολίτη κ. Στέφανου ο αγιασμός του ΑΟΚ(φωτογραφίες)

 Παρουσία του  Μητροπολίτη κ. Στέφανου  ο αγιασμός του ΑΟΚ(φωτογραφίες)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανος ευλόγησε τον ΑΟΚ στο φετινό αγιασμό που ετελέσθη στο «Ανθή Καραγιάννη» με άνεμο αισιοδοξίας για αλλαγή κατηγορίας.

Ο Σεβασμιώτατος έκανε την εξής δήλωση: « Είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι μας στην αρχή του αγώνα της ομάδα μας.  Ευχόμαστε όλοι καλή δύναμη με υγεία και συνεργασία.  Τα αποτελέσματα να είναι όμορφα, ωραία και δυναμικά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που για πρώτη φορά βρίσκομαι εδώ πέρα ως μητροπολίτης στο χώρο ενός σημαντικού γηπέδου. Ελπίζω να βρίσκομαι πάντοτε μαζί σας και να χαίρομαι τις επιτυχίες. Εύχομαι τα παιδιά και τους γονείς να έχουν δύναμη και υπομονή για να πετύχουν το σκοπό τους».

Ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε: « Είναι μεγάλη τιμή μας στο φετινό αγιασμό να είναι παρόν ο Σεβασμιώτατος.  Αυτό είναι ένα δείγμα το πώς αντιλαμβανόμαστε όλοι για το τόπο μας. Εύχομαι καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία σε όλο τον κόσμο και να μπορέσουμε σαν ομάδα να εκπληρώσουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε βάλει για φέτος. Θεωρώ ότι ενόψει της πρεμιέρας είμαστε καλά. Σίγουρα σαν πρεμιέρα το ματς της Κυριακής έχει ένα βαθμό δυσκολίας και από πλευράς άγχους αλλά και αγωνιστικά αφού αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που πέρσι ήταν πρωταθλήτρια του ομίλου. Θεωρώ ότι η Καβάλα έχει την ομάδα, τους παίκτες, τη δυναμική για να αντιμετωπίσει το παιχνίδι έτσι όπως πρέπει και να πάμε να κερδίσουμε. Να βάλουμε σιγά- σιγά τις βάσεις, το λιθαράκι σε μια πολύ δύσκολη χρονιά να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε βάλει».

Ο αρχηγός Γρηγόρης Παπαδόπουλος  είπε από την πλευρά του: « Είναι μια καινούρια χρονιά, έχουν έρθει πολλοί καινούριοι παίκτες. Ελπίζουμε να έχουμε υγεία όλοι μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτή τη φορά ελπίζουμε να χαμογελάσουμε. Την Κυριακή παίζουμε με τον πρωταθλητή που είναι μια πολύ καλή ομάδα , εμείς  θα πάμε να κερδίσουμε στην πρεμιέρα που είναι κάτι το πολύ σημαντικό για τη συνέχεια».

Τέλος δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της Διοικούσας του ΑΟΚ Σωτήρης Δεληκάρης: «Με τη θέληση του Θεού ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Να έρθουν στο γήπεδο. Μόνοι μας δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να έρθει όλος ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας δίπλα μας. Δεν μπορούμε 5-10 άνθρωποι.  Όσα λεφτά και να βάλουμε δεν γίνεται τίποτα χωρίς κόσμο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

 

Διαβάστε επίσης