• 6 Μαΐου 2024,

ΠΑΣΧΑ με μειωμένες δαπάνες ! – Αλλάζουν συνήθειες οι Έλληνες

 ΠΑΣΧΑ με μειωμένες δαπάνες ! – Αλλάζουν συνήθειες οι Έλληνες

Νέος καυγάς μεταξύ των μετεωρολόγων με αφορμή τις προβλέψεις για τον καιρό όχι μόνο της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του ΠΑΣΧΑ.

Δεν είναι ασφαλείς οι προβλέψεις για πάνω από 6 με 7 ημέρες λένε οι μισοί και αμφισβητούν τις προβλέψεις των άλλων μισών που φτάνουν μέχρι και την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.

Το έχουμε γράψει και το ξανά γράφουμε ότι οι μετεωρολόγοι εδώ και μερικά χρόνια έχουν γίνει χειρότεροι και από τους σεισμολόγους που «πλακώνονται» μετά από κάθε σεισμό που γίνεται στην χώρα διαφωνώντας κυρίως για την ένταση του.

 

Είναι ακόμα ανοιχτή και διεκδικήσιμη η δεύτερη θέση στις επερχόμενες Ευρωεκλογές για τους δημοσκόπους από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ με το πρώτο κόμμα να έχει σήμερα που το αναφέρουμε περισσότερες πιθανότητες να την κατακτήσει.

Υπάρχει απλά ένας αστερίσκος σε αυτή την πρόβλεψη όσο αφορά τους νεαρούς σε ηλικία ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για το αν θα φτάσουν μέχρι την κάλπη διότι υπάρχει η ανησυχία ότι ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας μπορεί και να απέχει από την εκλογική διαδικασία.

 

Στέφανος Κασσελάκης: Δε θα καλέσω στο γάμο μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γιατί και να τον καλέσεις θα έρθει ;

 

O Αχιλλέας Μπέος κατηγορεί την Ζωή Κωνσταντοπούλου για σεξουαλική παρενόχληση προς το πρόσωπο του.

Άγαλμα τα περιστέρια !

 

Πάσχα με μειωμένες δαπάνες – Αλλάζουν συνήθειες οι Έλληνες εξαιτίας της ακρίβειας.

Καύσιμα, εισιτήρια και πληθωρισμός τροφίμων αλλάζουν τις πασχαλινές καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων με αποτέλεσμα το «ψαλίδισμα» ταξιδιών και διακοπών, μικρότερα οικογενειακά τραπέζια και περισσότερες παρασκευές στο σπίτι για εξοικονόμηση χρημάτων.

Δυστυχώς ότι και να κάνουμε το παιχνίδι δεν γυρίζει εύκολα.

Μόνο η τιμή βενζίνης που μπορεί τις επόμενες ημέρες να ξεπεράσει ακόμα και τα 2 ευρώ είναι αρκετή για να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και να ματαιώσουμε τα διήμερα και τριήμερα που είχαμε στο μυαλό μας.

Με ένα όνειρο τρελό , όνειρο απατηλό που λέει και το τραγούδι …

 

Αν ξεκινήσαμε και εμείς τα κλωτσομπούνια μέσα στο κοινοβούλιο είμαστε σε καλό δρόμο.

Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών  που είναι σήμερα ανεξάρτητος έριξε μπουνιά σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Μα είναι δυνατόν και όμως είναι.

Ο βουλευτής που δέχτηκε την επίθεση μεταφέρθηκε με ζάλη στο ιατρείο της Βουλής.

 

Μέσα σε όλα έχουμε και τους «ψεκασμένους» που υποστηρίζουν ότι αυτό το νέφος δεν είναι αφρικανική σκόνη αλλά βαρέα μέταλλα με τα οποία θέλουν να μας δηλητηριάσουν.

Η κατάσταση τους  όλο και χειροτερεύει …

 

Συμφωνούν οι περισσότεροι μετεωρολόγοι ότι ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι καλός αλλά δεν θέλουν να κάνουν  ακόμα πρόβλεψη για τον καιρό την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης