Πασχάλης και άλλα μουσικά γεγονότα στον όμορφο χώρο της Τόσκα

 Πασχάλης και άλλα μουσικά γεγονότα στον όμορφο χώρο της Τόσκα

Με μουσικές εκδηλώσεις κάθε βράδυ Σαββάτου και έκτακτα μουσικά γεγονότα όπως αυτό με τον Πασχάλη την ερχόμενη Τρίτη, συνεχίζει να απευθύνεται στην τοπική κοινωνία η Τόσκα.

Ταυτόχρονα φροντίζει για την ψυχαγωγία όλων όσων διαμένουν  στις κατοικίες της ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο κ.Χρήστος Ζαγγογιάννης μιλώντας για το τι συμβαίνει στην Τόσκα αυτή την περίοδο είπε ότι οι Καβαλιώτες αγκάλιασαν την καινούργια προσπάθεια. Σημείωσε ότι κάθε βράδυ Σαββάτου γίνεται live μουσική εκδήλωση με συγκρότημα τριών ατόμων. Όλοι νεαροί μουσικοί από την Καβάλα ενώ μίλησε και για την εμφάνιση του Πασχάλη την Τρίτη το βράδυ.

Για τα άλλα, τουριστικού ενδιαφέροντος γεγονότα, τόνισε ότι η τουριστική κίνηση στην περιοχή επηρεάζεται δυστυχώς από την προβολή της κατάστασης και των μέτρων στη Μύκονο. Μίλησε επίσης για πρόσφατη αλλαγή στα ταξίδια των Βουλγάρων προς την Ελλάδα, τα οποία κοστίζουν πιο ακριβά κατά 100 ευρώ το άτομο.

Αυτό όπως είπε γίνεται επειδή εδώ και λίγες μέρες έγιναν υποχρεωτικά τεστ στον κορωνοϊό στην αναχώρηση των επισκεπτών και στην επιστροφή τους στη Βουλγαρία. Ο κ. Ζαγγογιάννης είπε τέλος ότι η κίνηση των Ρουμάνων στη Βόρεια Ελλάδα και στο Νομό Καβάλας συνεχίζεται, είναι μεγάλη και δεν επηρεάστηκε από την απόφαση της κυβέρνησης της χώρας που την προηγούμενη εβδομάδα έβαλε την Ελλάδα στην «κίτρινη» υγειονομικά ζώνη.

Διαβάστε επίσης