Πατώσαμε Demy …

 Πατώσαμε Demy …

Παρά το γεγονός οτι η 19η θέση στην τελική κατάτηξη του διαγωνισμού είναι μια θέση αρκετά χαμηλή η DEMY που εκπροσώπησε την χώρα μας έκανε οτι μπορούσε , έδωσε τον καλύτερο της ευατό και όπως γράψαμε και προχθές ήταν επιτυχία και μόνο που μας πέρασε στην τελική φάση του Σαββάτου αφού υπήρχε το ενδεχόμενο να μείνουμε και εκτός τελικού.

Μην τα θεωρείτε όλα δεδομένα γιατί δεν είναι.

Η 19η θέση είναι μια θέση που και εμείς που βλέπαμε οτι το τραγούδι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων δεν την περιμέναμε αφού βλέπαμε οτι τελικά θα καταφέρναμε να μπούμε μέσα στην πρώτη 12άδα.

Η DEMY ήταν πάρα πολύ καλή , το τραγούδι του Κοντόπουλου ήταν πολύ συνηθισμένο και οι χορογραφίες του Φωκά τίποτα το συγκλονιστικό.

Θα έλεγα μάλιστα οτι σε σχέση με την σκηνική παρουσία του συνόλου των τραγουδιών το δικό μας είχε την πιο φτωχή και προβλέψιμη σκηνική παρουσία.

Αναρωτιέμαι  τι βλέπανε όλοι αυτοί που μιλούσανε αι χαρακτηρίζανε τις προηγούμενες ημέρες τις χορογραφίες του Φωκά εντυπωσιακές οι οποίες μάλιστα απο μόνες τους θα μπορούσανε να δώσουμε μια καλή ώθηση στο τραγούδι και να το βοηθήσουν να πάρει τελικά μια καλή θέση.

Τίποτα παιδιά , όλα ήταν μέτρια, , και δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει η 19η θέση αν και δεν την περιμέναμε.

Μπράβο DEMY , μπράβο Ελλάδα και πάμε παρακάτω.

Τώρα όσο αφορά το τραγούδι της Πορτογαλίας που κέρδισε τον διαγωνισμό ήταν φαβορί αλλα οχι το πρώτο.

Παρόλα αυτά η ιδιαιτερότητα του τραγουδιού αλλά και του τραγουδιστή μαγέψανε όπως αποδείχθηκε το τηλεοπτικό κοινό της Eurovision και έτσι ήρθε η πρωτιά για την Πορτογαλία που το σήκωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της και έτσι ο διαγωνισμός του χρόνου θα γίνει στην Λισαβόνα.

Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της απο τον Ντε Μιράντα Ντε Μπουρμπούλια.

Ο ν έος έρωτας της Αθηνάς είναι ένας εκατομμυριούχους επιχειρηματίας απο το Μιλάνο τον οποίο και γνώρισε σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά.

Καταλαβαίνετε οτι η Αθηνούλα έχει πάρει την απόφαση να πάει παρακάτω και να αφήσει οριστικά πίσω της τον Ντε Μιράντα που έχει ξεκινήσει και αυτός την δική του πορεία.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τα πραγματικά αίτια του εκτροχιασμού του τραίνου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσ/νίκηΑθήνα και εκτροχιάστηκε λίγο έξω απο την Θεσ/νίκη.

Θέλω να σας θυμίσω οτι ο απολογισμός είναι δύο νεκροί και 8 ελαφρά τραυματισμένοι.

Εκτοξεύτηκαν λέει τα νούμερα της ERT την ώρα του τελικού της Eurovision  που κάποια στιγμή αγγίξανε και το 64% !

Καλά ας είχε SURVIVOR o ΣΚΑΙ την ίδια ώρα και θα σας έλεγα που θα πέφτανε τα νούμερα τηλεθάσης της Euroviviosn.

Σιγά μην αφήνανε το ΜΠΟ και την ΒΑΛΑΒΑΝΗ για την Demy.

Το SURVIVOR όσο θα φτάνει στην τελική του φάση τόσο θα ανεβαίνουν τα νούμερα της τηλεθέασης και την ημέρα του μεγάλου τελικού που θα γίνει όπως σας γράψαμε στην Ρόδο θα σπάσουν τα μηχανάκια της AGB ή της NIELSEN που είναι αν δεν κάνω λάθος η καινούργια εταιρία που μετράει τηλεθεάσεις.

Η νέα επικαιροποιημένη πρόβλεψη της ΕΜΥ μας δίνει τελικά πολύ καλό καιρό αυτή την εβδομάδα με θερμοκρασίες το μεσημέρι μόνιμα πάνω απο τους 20 βαθμούς που σημαίνει οτι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το φετεινό καλοκαίρι.

Να χαλαρώσετε και να  απολαύεσετε τις γλυκιές βραδιές της άνοιξης που θα τελειώσουν και θα έρθουν οι κάυσωνες αφού όλοι υποστηρίζουν οτι μετά απο ένα βαρύ χειμώνα ακολουθεί ένα βαρύ καλοκαίρι.

Επιμένουμε οτι οι εργασίες στον δρόμο του Παληού και στο σημείο ΓΛΑΣΤΡΕΣ θα πρέπει να συνεχιστούν με πιο γρήγορους ρυθμούς γιατί το καλοκαίρι έρχεται και φέρνει και πολλούς Βαλκάνιους τουρίστες.

Τα έργα έχουν ξεκινήσει αλλα έτσι όπως προχωράνε θα φτάσουμε στον Ιούλιο και ακόμα και τα κάγκελα τα ξύλινα θα είμαστε.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της ΓΕθνικής θα πρέπει η διοικούσα να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους του ερασιτέχνη και να δούνε απο κοινού ποιό μπορεί να είναι το μέλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Πάντως να είστε σίγουροι οτι , ότι και να γίνει αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον ΑΟΚ.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Καλή εβδομάδα και καλό καλοκαίρι αφού απο εδώ και μετά ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης