• 20 Απριλίου 2024,

Παύλος Προβατίδης: « Δείξαμε δυο πρόσωπα με Δόξα Θεολόγου»

 Παύλος Προβατίδης: « Δείξαμε δυο πρόσωπα με Δόξα Θεολόγου»

ια το ματς θρίλερ της ΑΕΚ με τη Δόξα Θεολόγου μίλησε στο proininews ο προπονητής της Καβαλιώτικης ομάδας Παύλος Προβατίδης. Επίσης αναφέρθηκε στο ματς που έρχεται με τον Ορφέα στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος. Αναλυτικά είπε.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με τη Δόξα Θεολόγου, όπου η ΑΕΚ επέστεψε από την κόλαση στον παράδεισο.

Απάντηση: Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο, καλό παιχνίδι για τη Δόξα Θεολόγου αλλά όχι για μας.  Εμείς μπήκαμε πολύ νωθρά στο Α` μέρος και δε βγάλαμε τη δυναμική που έπρεπε σ` ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Στο Β` ημίχρονο μιλήσαμε πριν στα αποδυτήρια και προσπαθήσαμε να βρούμε μέσα σ` ένα δεκάλεπτο τα λάθη μας. Νομίζω ότι τα καταφέραμε.  Δείξαμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο β` μέρος.  Νομίζω μάλιστα ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Να κάνουμε την απόλυτη ανατροπή.

Για το πρώτο ημίχρονο ούτε καν θέλω να το αναφέρω.

Ερώτηση: Μήπως υποτιμήσατε τη Δόξα Θεολόγου;

Απάντηση: Όχι σε καμία περίπτωση. Καθίσαμε δυο εβδομάδες χωρίς αγώνα πρωταθλήματος και χάσαμε το ρυθμό μας, αν και παίξαμε δυο φιλικά.

Ερώτηση: Τελικά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, έμεινες ευχαριστημένος;

Απάντηση:  Δε μπορώ να πω ψέματα. Ναι είμαι ευχαριστημένος.  Γυρίσαμε ένα παιχνίδι από 0-3 σε 3-3. Μάλιστα σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Μας έμεινε μια πίκρα γιατί στο Α` μέρος δεν ήμασταν καθόλου καλοί.  Εντάξει όταν δε μπορείς να κερδίσεις, καλός είναι και ο ένας βαθμός έτσι μάλιστα όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Ερώτηση: Υπάρχει και μια προσθήκη την τελευταία εβδομάδα του Λεγάτου, θεωρείς ότι μπορεί να σας βοηθήσει;

Απάντηση:  Είναι καλός παίκτης και καλό παιδί. Είναι ποδοσφαιριστής με διαφορετικές παραστάσεις. Εχει παίξει σε καλύτερο επίπεδο τόσο στην Πάτρα με την Παναχαϊκή και πέρσι με μια ομάδα Γ` Εθνικής ενώ πήγε και στην Ιταλία. Σίγουρα θα δουλέψουμε στο κομμάτι του ρυθμού.  Η ομάδας μας δε διακρίνεται τόσο πολύ για την τεχνική που έχει όσο για το ρυθμό που θέλει να δώσει σ` ένα παιχνίδι.

Ερώτηση: Τώρα το ματς με τον Ορφέα σε ουδέτερη έδρα.

Απάντηση: Είδα το παιχνίδι του Ορφέα μέσα στην Πέραμο. Είναι τελείως διαφορετικός από την αρχή. Εγώ το είχα πει και σε προηγούμενες δηλώσεις μου ότι ο Ορφέας είναι… Ορφέας. Όταν μια ομάδα προέρχεται από μια δύσκολη προετοιμασία βγάζει πάντοτε μια κούραση και δεν έρχονται αμέσως τα αποτελέσματα. Εγώ είδα τον Ορφέα μέσα στην Πέραμο να τρέχει πάρα πολύ, να πιέζει παντού, ειδικά στο Α` μέρος. Στο β` μέρος ήταν λογικό να θέλει να κρατήσει το αποτέλεσμα από τη στιγμή που προηγήθηκε. Είναι σίγουρα πολύ καλή ομάδα. Θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Από εκεί και πέρα και εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και θα μας γίνει το πάθημα μάθημα του πρώτου ημιχρόνου με τη Δόξα Θεολόγου. Νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

 

Διαβάστε επίσης