Παύλος Δερμιτζάκης: « Ιδανικό ξεκίνημα, δικαιολόγησε την θέση του ο Κεραυνός»

 Παύλος Δερμιτζάκης: « Ιδανικό ξεκίνημα, δικαιολόγησε την θέση του ο Κεραυνός»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα που είχε ο ΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Κεραυνό ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια τον αντίπαλο του ΑΟΚ χθες στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  « Καταρχάς γνωρίζαμε ότι ερχόμαστε σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Είναι δύσκολη έδρα γιατί και οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν με το γήπεδο να ήταν  επιβαρυμένο λόγω της βροχόπτωσης αλλά   και πολύ περισσότερο λόγω του αντιπάλου.

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τον Κεραυνό Πέρνης από τη στιγμή που τον έχουμε αντιμετωπίσει σε επίσημα παιχνίδια και ανεπίσημα. Μας έχει κάνει πραγματικά τη ζωή δύσκολη.

Εχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο. Φυσικά όλα αυτά υποστηρίζονται από ένα πολύ καλό υλικό αλλά και ένα καλό προπονητή. Οι νίκες είναι μονόδρομος όταν κάνεις πρωταθλητισμό έστω και αν παίζεις σε μια δύσκολη έδρα. Δουλέψαμε όσο μπορούσαμε πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι με μια τακτική να μπορέσουμε να περιορίσουμε τα ατού που έχει ο αντίπαλος.

Από τη μέση και μπροστά έχει μια καλή και γρήγορη ομάδα.  Φυσικά  να μπορέσουμε να ανοίξουμε την αμυντική ζώνη και να βρούμε δρόμους για να χτυπήσουμε.  Στατιστικά είναι μια ομάδα που δικαιολογεί τη θέση στην οποία βρίσκεται στη βαθμολογία.  Μάλιστα έχει και μια από τις καλύτερες άμυνες. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι θα έλεγα ιδανικά.

Προηγηθήκαμε σχετικά νωρίς με 0-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ανοιχτό ημίχρονο και από τις δυο ομάδες χωρίς να γίνουν οι μεγάλες φάσεις.  Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα πιέσει στο β` μέρος αφού το 1-0 είναι πάντοτε ένα ρευστό σκορ.

Οι αλλαγές του Κεραυνού ήταν περισσότερο από τη μέση και μπροστά ενώ εμείς προσπαθούσαμε να περιορίσουμε την επικινδυνότητα του αντιπάλου και να βρούμε χώρους σε μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιο  δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε το αποτέλεσμα.

Η Πέρνη από το 68` και μετά δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ με 4 καλά σουτ έξω από την περιοχή εκεί που έβγαζε υπεραρυθμία. Θεωρώ ότι σε αυτές τις φάσεις ήμασταν και τυχεροί γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαριστεί.

Νομίζω ότι η τύχη είναι και καμία φορά με τον ικανό.  Πάνω στο πλάνο στο οποίο είχαμε σε μια αντεπίθεση πετύχαμε το δεύτερο γκολ το οποίο κλείδωσε το ματς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάνανε μια μεγάλη προσπάθεια. Σήμερα(χθες) είχαμε ελλείψεις χωρίς αυτό  να είναι δικαιολογία γιατί ποτέ δεν το επικαλούμαι.

Είχαμε ελλείψεις που είχαν να κάνουν με τη διαχείριση ενός αποτελέσματος γι` αυτό η νίκη είναι σημαντική και ιδιαίτερη για μας. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ τον Κεραυνό για τη φιλοξενία που μας παρείχε και πιστεύω ότι σε αυτή την έδρα με αυτόν τον αντίπαλο για να κερδίσει ομάδα πρέπει να ματώσει. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Μαλαματά και εύχομαι καλή πορεία που αυτό είναι δεδομένο».

Διαβάστε επίσης