• 20 Απριλίου 2024,

Παύλος Δερμιτζάκης: « Ξεκινάει ένα ευχάριστο ταξίδι για τον ΑΟΚ» (φωτογραφίες)

 Παύλος Δερμιτζάκης: « Ξεκινάει ένα ευχάριστο ταξίδι για τον  ΑΟΚ»  (φωτογραφίες)

Το ξεκίνημα του ΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Περιγιαλίου, με ιδανικές καιρικές συνθήκες για προετοιμασία.

Ένα ξεκίνημα με υψηλές βλέψεις που φτάνουν μέχρι την άνοδο στη Β` Εθνική. Αυτός είναι ο βασικός στόχος.

Αυτό είπαν όλοι στις δηλώσεις τους.

Ο προπονητής ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ που χειροκροτήθηκε τόνισε: « Ξεκινάει ένα ευχάριστο ταξίδι για την ομάδα μας.  Ο στόχος είναι συγκεκριμένος, να διεκδικήσουμε την άνοδο στην κατηγορία. Κρατήσαμε το 60% του περσινού ρόστερ της ομάδας, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Μπήκαμε σε μια μεταγραφική περίοδο με παίκτες που έχουν όρεξη,  έχουν διάθεση και ταιριάζουν στη φιλοσοφία και το στόχο που έχουμε θέσει. Θα γίνουν τις επόμενες μέρες τρεις ακόμη προσθήκες και θεωρώ ότι θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο τέτοιο για να μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία  που είναι το Α και το Ω για όλες τις ομάδες για να μπορέσεις και να χτίσεις για όλη την αγωνιστική σεζόν.  Εύχομαι υγεία και αγωνιστική ετοιμότητα σε όλους τους ποδοσφαιριστές.  Ευχαριστώ τον κόσμο που βρίσκεται εδώ και εύχομαι η ομάδα να τους κάνει περήφανους. Η φιλοσοφία που έχω είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα μπορέσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Να το ευχαριστιέται ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο και φυσικά να έρχονται και τα καλά αποτελέσματα.  Οι μεταγραφές που θα γίνουν είναι στις θέσεις του τερματοφύλακα, του στόπερ και ενός ακραίου επιθετικού. Είμαστε πολύ κοντά και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν. Εκτιμάω πάρα πολύ το κομμάτι της προετοιμασίας και θα προσπαθήσω να είναι έτοιμο το ρόστερ. Η διοίκηση δε θα πει όχι αν έχουμε κάποιο πρόβλημα σε μια θέση και θελήσουμε να πάρουμε έναν ακόμη παίκτη».

Δηλώσεις έκαναν ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο  Αλέξανδρος Ζέρης και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Ο πρώτος τόνισε: « Καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για 3η φορά στην ομάδα και εύχομαι να είναι η πιο επιτυχημένη απ` όλες. Φέτος υπάρχει ξεκάθαρος στόχος που δεν άλλος από το να είμαστε σε μεγαλύτερη κατηγορία του χρόνου» . Ο  Ζέρης μαζί με τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο επίσης μίλησαν για  την άνοδο στη πιο πάνω κατηγορία.

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Σάββας Τουμανίδης, ο Αλέξανδρος Ζέρης, ο  Γιώργος Γεμιστός , ο Βασίλης Βοσνιάδης, ο Χρήστος Μαλαμίδης  και ο Κροάτης Σβεν Γιατσβίνοβιτς ήταν τα  νέα πρόσωπα.   Επίσης συνεχίζουν 14 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.  Αυτοί είναι: Δήμιζας,  Παπαποστόλου,  Λυμπεράκης, Παυλίδης, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Κέρθι, Θωμαϊδης, Δουρτμές, Αδαμάκης, Μπλιός, Βαλαβανόπουλος και  Χατζηκυριάκου.  Συνολικά 21 παίκτες.   Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί.

 

 

 

Διαβάστε επίσης