• 26 Απριλίου 2024,

Παύλος Βογιατζόγλου στους 93,7: « Ο κόσμος αρωγός στην προσπάθεια του Φρίξου»

 Παύλος Βογιατζόγλου στους 93,7: «  Ο κόσμος αρωγός στην προσπάθεια του Φρίξου»

Ο πρόεδρος του Φρίξου Πλατανοτόπου Παύλος Βογιατζόγλου μίλησε στους 93,7 για την επιτυχημένη εκδήλωση της ομάδας το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο διασκέδασης «Ράνια» αλλά και για τη φετινή πορεία της ομάδας στην Α` κατηγορία όπου στέφθηκε με την επιτυχία της παραμονής.

Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Πετυχημένη η εκδήλωση του Φρίξου; Ο κόσμος ανταποκρίθηκε;

Απάντηση:  Ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Είχε πάρα πολύ κόσμο, δεν το περιμέναμε και εμείς. Ηταν καθημερινή, δύσκολη μέρα για διασκέδαση. Ηταν γύρω στα 500 άτομα. Συγκινήσεις, χαρές, πάρα πολύ ωραία.

Υπήρχαν κάποιες βραβεύσεις και αυτό δε σημαίνει κάτι.   Υπάρχουν και πολλοί άλλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουμε στο νου μας να τιμήσουμε.   Απλά σε μια εκδήλωση δε μπορούν να βραβευτούν όλοι. Σκοπός της ομάδας είναι να τιμάει την ιστορία της. Είδαμε έναν άνθρωπο 82 ετών να κλαίει και αυτό είναι για μας κάτι που σημαίνει πολλά και μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες.    Επίσης βραβεύσαμε κάποιους που η  προσφορά τους είναι μεγάλη όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και στο πολιτισμό.

Ερώτηση:  Ο Φρίξος παρέμεινε στην κατηγορία αν και είναι από τις ομάδες με το χαμηλότερο μπάτζετ. Αυτό σίγουρα είναι επιτυχία.

Απάντηση:  Όντως έχει από τα χαμηλότερα μπάτζετ.  Είναι ευτύχημα το χωριό να έχει παιδιά που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή την κατηγορία.   Τα οποία δεν αμείβονται αλλά και μερικές φορές βάζουν από την τσέπη τους.  Με την προσθήκη τριών τεσσάρων έμπειρων ποδοσφαιριστών, τα πήγαμε πολύ καλά. Στην αρχή ήταν το άγχος που μας στέρησε αρκετούς βαθμούς. Η ομάδα τώρα που έχει εξασφαλίσει την παραμονή παίζει ένα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος.   Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά.

Ερώτηση: Πόσο δύσκολο ήταν να μείνει ο Φρίξος;

Απάντηση:  Πιστεύαμε από την αρχή στην ομάδα.   Χάναμε κάποια ματς αλλά πάλι στην άλλη άκρη του μυαλού μας, δεν ήταν σε καμία περίπτωση ο κίνδυνος του υποβιβασμού.

Δεν ήταν η ομάδα για τόσο χαμηλά. Αν υπήρχε λίγο μεγαλύτερη εμπειρία από τα παιδιά στην Α` κατηγορία, θεωρώ ότι θα ήμασταν στην πρώτη εξάδα.  Το υλικό ήταν καλό του Φρίξου.

Ερώτηση: Ο κόσμος βοήθησε  την ομάδα στο γήπεδο;

Απάντηση:  Πάρα πολύ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη παρουσία του στο γήπεδο αλλά και από τη βοήθεια του στο οικονομικό, κάτι πολύ βασικό.

Είναι και μια επιβράβευση για τα παιδιά αλλά και για τις προσπάθειες της διοίκησης.

Ερώτηση:  Θα παραμείνει ο Μάνθος Κλεανθίδης στη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας;

Απάντηση: Με το Μάνθο συνεργαστήκαμε άψογα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.  Θα τελειώσει το πρωτάθλημα και θα καθίσουμε να συζητήσουμε.

Το κλίμα είναι πολύ θετικό για να συνεχιστεί η συνεργασία μας.

 

Διαβάστε επίσης