• 20 Απριλίου 2024,

”Περί Οίνου & Γεύσεων Παγγαίου 2023″ (video)

 ”Περί Οίνου & Γεύσεων Παγγαίου 2023″ (video)

Για 2η χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου διοργανώνει την εκδήλωση “Περί Οίνου & Γεύσεων Παγγαίου”, το Σάββατο 17 Ιουνίου, ώρα έναρξης 20:00.

Παραγωγοί κρασιού από όλο τον Δήμο Παγγαίου καθώς και παραγωγοί συνοδευτικών προϊόντων θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε περίπτερα και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν και να τα προμηθευτούν. Η γιορτή θα περιλαμβάνει οινογευστικές δοκιμές με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

Οι Aroma Caribe έρχονται στην παραλία Οφρυνίου για μια μοναδική συναυλία! Το συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1994,και έχει γράψει την δική του ιστορία έχοντας ανοίξει συναυλίες μεγάλων μουσικών της παγκόσμιας λάτιν σκηνής όπως Tito Puente, Celia Cruz, Alfredo Rodriguez, Eddie Palmieri, Los Van Van, Orlando Maraca Valle, Steve Turre, και έχοντας συνεργαστεί με τους Roberto & Ricardo Pla, Herman Olivera, Ray Vega, με εκαντοντάδες εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια, έρχεται να μας ξεσηκώσει με salsa mambo cha cha cha και ξέφρενο χορό!!

Μια μοναδική εμπειρία για όλους!! Γιάννης Οικονομίδης-τρομπετα, κρουστά. Μαζί μας o Πολιτιστικός Σύλλογος Λατινοαμερικάνικης Κουλτούρας Ν.Καβάλας “KavaLatino” που θα χορέψει σε ρυθμούς salsa! Σας περιμένουμε όλους για μία αξέχαστη βραδιά!

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Διαβάστε επίσης