• 23 Απριλίου 2024,

Περιμένοντας να ξεθολώσει η θάλασσα

 Περιμένοντας να ξεθολώσει η θάλασσα

Ούτε η βροχή μπορεί να σώσει την κατάσταση αφού η θάλασσα ακόμα και μέχρι σήμςρα παραμένει θολή και ύποπτη.

Που είναι εκείνη η θάλασσα κρύσταλλο που είχαμε την αρχή της καλοκαιρινής σαιζόν ;

Είναι σίγουρο οτι η θάλασσα θα επανέλθει στη γνωστή για εμάς τους ντόπιους κατάσταση της αλλά μην χάσουμε όλο τον Ιούνιο.

Χάσαμε τον Ιούνιο λόγω αστάθειας καιρικής μην χάσουμε και τον Ιούλιο λόγω θολούρας.

Πάντως είναι οριστικό ότι η θολούρα οφείλεται στα ρέματα που κατεβάσανε λόγω των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων οτι είχανε και δεν είχανε.

Καταλαβαίνετε οτι η θάλσσα θέλει κάποιο χρόνο για να ξεπεράσει αυτό το σοκ.

 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ απο σήμερα ξεχνάμε την αστάθεια την καιρική , και ζούμε άκρως καλοκαιρινά με οτι αυτό συνεπάγεται αφού αρχίζει να ανεβαίνει και η θερμοκρασία αργά αλλά σταθερά.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα είμαστε πάνω απο τους 31 βαθμούς.

Υπάρχει μια μυρουδιά βροχής το βράδυ του Σαββάτου η οποία ελπίζουμε ότι θα παραμείνει μυρουδιά.

Τα μπουρίνια είναι αλήθεια οτι έχουν αναβάλει μέχρι σήμερα αρκετές καλοκαιρινές εκδηλώσεις που θα βρούνε μια άλλη ημερομηνία μέσα στο καλοκαίρι αρκεί να μην υπάρξουν άλλες και έχουμε συσσώρευση αναβληθέντων παραστάσεων και εκδηλώσεων.

Υπό μία έννοια τώρα ξεκινάει το καλοκαίρι και εμείς είμαστε εδώ για να το ζήσουμε.

 

Διαβάζω προχθές στο διαδίκτυο οτι η Κιμ Καρντάσιαν η οποία τον τελευταίο καιρό έχει υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής με γυμναστήριο σε καθημερινή βάση και υγιεινή διατροφή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φώτο απο το γυμναστήριο όπου κάθεται με ανοιχτά τα πόδια και τρώει μια μπάρα δημητριακών.

Έπεσε λέει το σύστημα αφού μέσα σε λίγα λεπτά πήρε εκατομμύρια Like.

Αυτό έλειπε , οχι να μην πάρει τόσα Like , αλλά να φωτογραφηθεί με κλειστά τα πόδια.

Όπου Καρντάσιαν και ανοιχτά πόδια !

Ανοιχτά μάτια για τους άντρες που έχουν πάρε – δώσε μαζί τους και ανοιχτά πόδια για τις αδελφές.

Το κατάστημα μάλιστα διανυκτερεύει.

Πάντως  η Κίμ που είναι η Νο1 τηλεπερσόνα και βγάζει πολλά λεφτά πουλώντας επί της ουσίας την ζωής της στην τηλεόραση έχει σώσει όχι μόνο την δική της οικογένεια αλλά και των αδερφών της και των γονιών της οι οποίοι βέβαια είναι γνωστό οτι ζούνε και αυτοί το δικό τους παραμύθι.

Ο πατριός της μετά απο μία σειρά απαραίτητων επεμβάσεων έγινε αυτό που ήθελε μιά ζωή , γυναίκα και η μαμά της κάνει την μία επέμβαση μετά την άλλη προσπαθώντας να αντισταθεί στον χρόνο που περνάει και πίσω δεν κοιτάει.

 

Απο όλες τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις δεν θα χάσουμε με τίποτα την συναυλία της Πρωτοψάλτη με τον Ξαρχάκο στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων αλλά και την Νατάσσα Μποφίλιου που έρχεται στην Νικήσιανη εκεί κάπου στις αρχές Αυγούστου.

Αυτές είναι οι δύο συναυλίες που ξεχωρίζει η στήλη όσο το φετεινό καλοκαίρι και ελπίζουμε να μην μας τα χαλάσει ο καιρός.

 

Ποιός να μας το ‘ λεγε οτι θα ξεπερνούσαμε το πρόβλημα με τις τσούχτρες και θα κολούσαμε στην θολούρα της θάλασσας την οποία ακόμα δεν μπορούμε να νικήσουμε.

Υπομονή χρειάζετιαι και σε αυτή την περίπτωση.

΄Ετσι όπως πάνε τα πράγματα φαίνεται οτι το Σαββατοκύριακο και η θάλασσα εκτός απο τον καιρό θα είναι πολύ καλή.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης