• 20 Απριλίου 2024,

Περισσότερες πιθανότητες να μην κλείσει η Πειραιώς στις Κρηνίδες

 Περισσότερες πιθανότητες να μην κλείσει η Πειραιώς στις Κρηνίδες

Νέες δηλώσεις για το θέμα της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες έκανε το πρωί της Παρασκευής ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος (αρμόδιος για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας των Φιλίππων).  Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, οι πιθανότητες το κατάστημα να συνεχίσει να λειτουργεί είναι πια περισσότερες εφόσον έχει εξασφαλιστεί για την τράπεζα η στήριξη του καταστήματος από τον Δήμο Καβάλας. Η όλη προσπάθεια – προκύπτει από τα λόγια του Αντιδημάρχου- συνεχίζεται αλλά γίνεται με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Ρόλο παίζει και το ότι έχει κινητοποιηθεί υπέρ του αιτήματος και το δυναμικό των βουλευτών του νομού, αν και όλοι απευθύνθηκαν τελικά στον ίδιο άνθρωπο. Στον αρμόδιο επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς.

Η δήλωση του Θόδωρου Παπαδόπουλου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τα εξης: «Ελπίζουμε και προσπαθούμε για να μην κλείσει το κατάστημα. Τα μηνύματα είναι καλά. Υποσχεθήκαμε ως Δήμος Καβάλας να ενισχύσουμε το κατάστημα. Την πληροφορία ότι αυτό επρόκειτο να κλείσει στις 11 Οκτωβρίου την μάθαμε από δω και από κει! Πάντως πληροφορηθήκαμε την απόφαση έγκαιρα. Θυμίζω ότι είναι το μοναδικό κατάστημα τράπεζας που λειτουργεί στις Κρηνίδες. Πριν από έναν περίπου χρόνο έκλεισε το κατάστημα της Εθνικής. Στην περιοχή υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι που δυστυχώς δεν ξέρουν και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με τον ηλεκτρινό τρόπο.

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος για τις πρώτες του ημέρες ως αντιδήμαρχος στη δημοτική ενότητα Φιλίππων είπε ότι τον βοηθά πολύ στην άσκηση των καθηκόντων του η προηγούμενη του εμπειρία. Πλέον –τονίζει- ξέρω πού να απευθυνθώ και  τι να ζητήσω. Αυτό –συμπληρώνει- ισχύει και για το σύνολο της διοίκησης Μουριάδη. Οι πρώτες μέρες -καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος- είναι καλές αφού μπήκαμε στα καθήκοντα μας με ορμή. «Θα δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος» καταλήγει. Για το θέμα των συνεργασιών και των προέδρων των νομικών προσώπων του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων παρατηρεί ότι η συνεργασία που ζητά η αντιπολίτευση δεν είναι σε όλα τα επίπεδα. Υπενθυμίζει δηλαδή ότι στην αντιπολίτευση προσφέρθηκαν θέσεις αντιδημάρχων. Πρόταση που δεν έγινε δεκτή.

Ο κ. Παπαδόπουλος μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν για το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες πληροφορήθηκε ότι κανένα κατάστημα της τράπεζας στην Καβάλα δεν πρόκειται να διακόψει τη λειτουργία του. Δήλωσε επίσης ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει κάθε μέρα δημοτικός υπάλληλος στο πρώην κατάστημα κοινότητας Αμυγδαλεώνα. «Θέλουμε εκεί να μετατρέψουμε τις υπηρεσίες σε ένα ΚΕΠ αλλά είναι δύσκολο καθώς η περιοχή δεν έχει τις προϋποθέσεις από πλευράς πληθυσμού» τόνισε.

Διαβάστε επίσης