Πεζοδρομήσεις στην Ελευθερούπολη λόγω Λευκής Νύχτας

 Πεζοδρομήσεις στην Ελευθερούπολη λόγω Λευκής Νύχτας

Με απόφαση των συλλογικών οργάνων του Δήμου Παγγαίου προτείνεται ώστε να αποφασιστεί από τους αρμόδιους «πακέτο» κυκλοφοριακών αλλαγών στο κέντρο της Ελευθερούπολης.

Οι πεζοδρομήσεις θα διευκολύνουν την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας την 10η Ιουνίου. Ειδικότερα η απόφαση δημοτικής επιτροπής μεταξύ άλλων προβλέπει απαγόρευση κυκλοφορίας: «Λεωφόρος Φρ. Παπαχρηστίδη από την συμβολή της με την οδό της Εθνικής Αντιστάσεως (κατάστημα του Κου Μπατζέρη) μέχρι την Εθνική Τράπεζα. Οδός Βενιζέλου από το κατάστημα ενδυμάτων του κου Κουκουλίδη μέχρι και την συμβολή της με την λεωφόρο Φρίξου Παπαχρηστίδη.

Νέα Οδός από την συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην κατάστημα -κρεοπωλείο κου Φούσια) και εν συνεχεία η οδός Φιλίππου από την συμβολή της με την Νέα Οδό και η οδός Δράμας (μέχρι το κατάστημα- καφετέρια του Κου Κρινάκη).

Όλη η οδός Ιουστινιανού από την συμβολή της με την οδό Φρίξου Παπαχρηστίδη μέχρι το χώρο της λαϊκής αγοράς αλλά και από την συμβολή της με την οδό Νέα οδό (ΚΤΕΛ). Οδός Θερμοπυλών από την συμβολή της με την οδό Ιουστινιανού μέχρι την συμβολή της με την οδό Δράμας».

Διαβάστε επίσης