• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Πιέσεις στους βουλευτές για την απαραίτητη τροπολογία

 Πιέσεις στους βουλευτές για την απαραίτητη τροπολογία

Το απόγευμα της Τετάρτης στη διάρκεια της συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου υπήρξε η ομόφωνη απόφαση για την επιβράβευση της Ιωάννας Ξουλόγη, παγκόσμιας πρωταθλήτριας στη ρυθμική γυμναστική με καταγωγή από τη Μεσορόπη. Σε ειδική εκδήλωση θα της απονεμηθεί το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ.
Ωστόσο, στο δημαρχείο της Ελευθερούπολης άλλο ήταν το βασικό πρόβλημα. Αυτό σχετίζεται με την εκκρεμότητα στη δικαιοσύνη της υποθέσεως των διμηνητών επί δημαρχίας Βασίλη Ξουλόγη, καθώς και κατά τα πρώτα έτη της θητείας του Φίλιππου Αναστασιάδη. Η περιβόητη τροπολογία που θα λύσει το πρόβλημα δεν έχει εγκριθεί από τη βουλή και όλοι ανησυχούν αναφορικά με τον καταλογισμό δαπανών και με το ποινικό μέρος της υπόθεσης, που θα εκδικαστεί το Σεπτέμβριο στην Κομοτηνή.
Σχετικά με το θέμα είπε στην εφημερίδα μας ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης: «Τώρα παρακαλούμε να εγκριθεί η τροπολογία, καθώς μόνο έτσι θα κλείσει το θέμα. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Σε όσους απευθυνθήκαμε μας διαβεβαίωσαν πως συμφωνούν με την τροπολογία. Δυστυχώς ανακύπτει η γνωστή κομματική αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Σκοπεύουμε να καλέσουμε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και τους τέσσερις βουλευτές της περιφερειακής ενότητας Καβάλας ώστε να μας ξεκαθαρίσουν τι σκοπεύουν να πράξουν. Όλοι δηλώνουν πως δέχονται την τροπολογία, για την οποία έχω συναντήσει ως τώρα τρεις φορές τον πρόεδρο της ΝΔ. Η αγανάκτηση μας είναι μεγάλη. Οι τέσσερις βουλευτές πρέπει πραγματικά να μας βοηθήσουν».

******

Διαβάστε επίσης