• 19 Μαΐου 2024,

Πίνω , πίνω και όλο φουσκώνω , φουσκώνω …

 Πίνω , πίνω και όλο φουσκώνω , φουσκώνω …

Το κορίτσι όπως έχετε και εσείς διαπιστώσει δίψασε και έκανε το αυτονόητο.

Άνοιξε την πόρτα του ψυγείου πήρε το μπουκάλι με το νερό και ήπιε.

Είναι άλλη μια σκηνή που μας παραπέμπει στην άνοιξη , αν όχι στο καλοκαίρι, πέρα του οτι έχει κάτι το άκρως ερωτικό.

Πάντως αυτή η σκηνή τα βράδια του καλοκαιριού παίζει πολύ αφού έχει τύχει σίγουρα και σε εμάς να σηκωθούμε μέσα στην νύχτα και να πηγαίνουμε κατευθείαν στο ψυγείο για το μπουκάλι με το νερό.

Αυτό το μπουκάλι νερού υπο συγκεκριμένες συνθήκες αποτελεί μεγάλη απόλαυση και για τον λόγο αυτό δεν την μοιραζόμαστε με κανέναν.

 

Χοντραίνει το παιχνίδι με τους γείτονες Τούρκους που ως απάντηση στις έντονες διαμαρτυρίες της Ελληνικής πλευράς για την σύλληψη των δύο στρατιωτικών πραγματοποιεί στο Αιγαίο στρατιωτική άσκηση με πραγματικά μάλιστα πυρά !

Δεν πάνε καλά τα πράγματα είναι φως φανάρι που το λένε και θα πρέπει ο Τσίπρας να βρει ένα τρόπο να ρίξει τους τόνους αφού φέρει πίσω τους δύο έλληνες στρατιωτικούς αφού η χώρα μας είναι έτοιμη να μπεί στο καλοκαίρι και την νέα τουριστική περίοδο για την οποία υπάρχουν υπερ – αισιόδοξες προβλέψεις όσο αφορά τις αφίξεις και τις κρατήσεις.

Ειδικά αυτό το καλοκαίρι που έχει προγραμματιστεί και η έξοδο της χώρας μας απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ καταλαβαίνετε οτι δεν θέλουμε τίποτα να μας χαλάει το πάρτι.

Ο Ερντογάν που βγάζει έτσι και αλλιώς μια διάθεση εκδικητική και επειδή είναι γνωστό οτι τουριστικά η χώρα του για πολλούς και διαφόρους λόγους έχει μείνει πίσω τα τελευταία χρόνια μπορεί να θέλει να κάνει τα ίδια και στην Ελλάδα αφού είναι γνωστό, κυρίως στους εχθρούς μας,  οτι το βαρύ μας πυροβολικό είναι ο τουρισμός και αν θέλει κάποιος να μας κάνει ζημιά θα επιδιώξει να μας πλήξει στον συγκεκριμένο τομέα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά αλλά δεν τα βλέπω όλα καλά , μέχρι στιγμής βέβαια.

Ο Τσίπρας που γνωρίζει οτι τον περιμένει στην γωνία ο Ερντογάν αποφεύγει για να τον πάρει στο τηλέφωνο γιατί γνωρίζει ποιά θα είναι η στάση του και προσπαθεί να πιέσει τους γείτονες μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης και Νάτο.

Μια τρύπα στο νερό δηλαδή αφού οι Τούρκοι δεν παίρνουν χαμπάρι ούτε απο την Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε απο το ΝΑΤΟ.

Είναι τέτοια η έπαρση που έχουν που είναι ικανοί να τα βάλουν ακόμα και με τις ΗΠΑ.

Οσο αφορά τους δύο στρατιωτικούς είναι σίγουρο οτι θα κάνουν οτι περνάει απο το χέρι τους προκειμένου να τους κρατήσουν όσο περισσότερο μπορούνε αφού ξέρουν καλά οτι η καθυστέρηση κάποια στιγμή θα προκαλέσει και τον εκνευρισμό που ψάχνουν.

Διότι οι Τούρκοι είναι πασηφανές οτι θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα εκνευρισμού και έντασης προκειμένου να κάνουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα , αυτό είναι σίγουρο και θα πρέπει να μπορέσουμε να βρούμε τον τρόπο να απεγκλωβιστούμε ως χώρα απο αυτή την υπόθεση που έχει μόνο γωνίες.

 

Ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ (κατηγορία ΤΑΞΙΔΙΑγια την Καβάλα με πλούσιο μάλιστα και φωτογραφικό υλικό.

Να το ψάξετε και να το διαβάσετε γιατί πραγματικά αξίζει.

Δεν είναι λίγοι οι Καβαλιώτες που μαθαίνουν την πόλη στην οποία ζούνε μέσα απο αυτά τα πολύ ωραία αφιερώματα.

Κάποιες ομορφιές της πόλης που έχουμε μπροστά στα μάτιας μας πολλές φορές δεν τις βλέπουμε και έρχεται ένα τέτοιο αφιέρωμα για να μας ανοίξει τα μάτια.

 

Η Γιουβέντους με ένα φοβερό δεύτερο ημίχρονο μπόρεσε καιέκλεψετην πρόκριση απο την Τότεναμ που έχει πολύ καλή ομάδα αλλά της λείπεί η εμπειρία για να πάει παρακάτω στον συγκεκριμένο θεσμό.

Ενώ όλα έδειχναν οτι θα περάσει ένα ευχάριστο βράδυ στο Λονδίνο στο δεύτερο μέρος ήρθανε τα πάνω – κάτω και τελικά το εισητήριο για τους 8 αν δεν κάνω λάθος πήρε η Γιούβε του Μπουφόν που είναι πλέον κοντά στα 40 αλλά συνεχίζει να πέφτει κάτω απο τα δοκάρια της ομάδας του σαν 20άρης.

 

Το ρεπορτάζ γύρω απο την σύλληψη των 2 ελλήνων στρατιωτικών τρέχει και είναι και αποκαλυπτικό αφού σύμφωνα με το ελληνικό πεντάγωνο ομάδα ειδικών αποστολών έφτασε στα σύνορα της Ανδριανούπολης και έστησε ενέδρα στους δύο έλληνες στρατιωτικούς.

Δεν ήταν η περίπολος η καθημερινή.

Επιστρατεύτηκαν οι ειδικές δυνάμεις για να γίνει η δουλειά.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης