• 15 Μαΐου 2024,

Πήρανε τον αέρα του Ερντογάν οι τρομοκράτες

 Πήρανε τον αέρα του Ερντογάν οι τρομοκράτες

Καταλαβαίνετε απο την συχνότητα των χτυπημάτων οτι η Κωνσταντινούπολη αποτελεί τον εύκολο στόχο των τρομοκρατών που βρίσκουν συχνά – πυκνά την ευκαιρία για να τορπιλίζουν το κέντρο της πόλης είτε με καμικάζι είτε με εκρηκτικούς μηχανισμούς που έχουν σαν στόχο κυβερνητικούς και θεσμικούς στόχους.

Ο απολογισμός του τελευταίου χτυπήματος είναι δεκάδες νεκροί και αρκετοί τραυματίες.

Οι τρομοκράτες έχουν πάρει χαμπάρι οτι η Κωνσταντινούπολη στον τομέα της ασφάλειας είναι πολύ πίσω και είναι ουσιαστικά μια ανοχύρωτη πόλη και βαράνε αβέρτα.

Η μεγαλομανία του Ερντογάν για όλα τα υπόλοιπα εκτός απο την ασφάλεια του κράτους έχει δημιουργήσει στους τρομοκράτες ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να πραγματοποιούν τα χτυπήματα τους.

Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει και συνέχεια στα χτυπήματα αφού οι τρομοκράτες δεν θα ρισκάρουν να αλλάξουν το γήπεδο δράσης όταν το πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει οτι στις προηγμένες χώρες της Ευρώπης μετά τα πρώτα και αιφνιδιαστικά χτυπήματα τους πιάνανε πριν καλά σχεδιάσουν το επόμενο.

Στην Τουρκία δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο αφού τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ χαλαρά.

Ο Ερντογάν έχει μπλέξει και ΄μόνο ο Αλάχ ξέρει πως θα ξεμπλέξει απο αυτή την ιστορία.

Ο Ερντογάν που εντελώς τυχαία βρισκόταν το πρωί της Τρίτης στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε οτι η μάχη με τους τρομοκράτες θα πάει μέχρι τέλους αν και μέχρι στιγμής φαίνεται οχι την χάνει με νοκ – άουτ.

Το EURO της Γαλλίας ξεκινάει σε λίγες μέρες και καταλαβαίνετε οτι παρά την απουσία της Ελλάδας ο επόμενος μήνας θα έχει πολλές παγωμένες μπύρες και σουβλάκια καλαμάκι ,χωρίς ψωμί γιατί δεν πρέπει να βάλουμε κιλά.

Ψητό και σαλάτα όπως προτείνουν και οι περισσότεροι διαιτολόγοι.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται έχει πολλά καλά παιχνίδια με κορυφαίο αυτό της Ρωσίας με την Αγγλία το βράδι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου ηλεκτρονικού τύπου το κορίτσι για το οποία χάλασε τον γάμο του ο Αλβάρδο Ντε Μιράντα (Ντόντα ) είναι μια Ισπανία 42 καλοκαιριών που λέγεται Pilar Lucrecia Cordon έχει πολύ χρήμα επίσης αλλα ώς γυναίκα δεν λέει και πολλά.

Οταν κερατώνεις μια Αθηνά Ωνάση τουλάχιστον πρέπει να αξίζει τον κόπο.

Η Ισπανίδα είναι απλά μια ωραία γυναίκα, γοητευτική που ασχολείται και αυτή με την ιπποδρομίες απο την θέση του αναβάτη.

Και επειδή η κυβέρνηση του Τσίπρα πλέον έχει αποκτήσει μια οικειότητα με τα δημοψηφίσματα σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης είναι πολύ πιθανό η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες να κάνει δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η νέο πρόταση της κυβέρνησης για την συνταγματική αναθεώρηση θα είναι έτοιμη μέχρι τις 20 του επόμενου μήνα.

Στις 24 Ιουλίου θα την παρουσιάσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός στον ελληνικό λαό και εκεί θα μας σκάσει το παραμύθι αν θα πάμε ή οχι σε δημοψήφισμα.

Άγαλμα τα περιστέρια και κυρίως τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να ετοιμάζεστε για το Kavala Air Show που έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα μετά απο ένα καλοκαίρι διακοπής.

Οι καλύτερες θέσεις για να απολαύσετε το Show είναι η παραλία εκτός και αν έχετε το κουράγιο να ανεβείτε στο κάστρο.

Φάληρο και πιο δυτικά μειώνεται το θέαμα γιατί απομακρυνόμαστε απο το πεδίο δράσης.

Οι καλύτερες θέσεις είναι στο φρούριο και συγκεκριμένα στον τρούλο.

Ο Νίκος Γκάλης συναντήθηκε προχθές στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και αντί να κάνει κόλπα με την μπάλα ο Γκάλης τα έκανε ο Τσίπρας που έδειξε οτι το κατέχει το άθλημα, τουλάχιστον τα βασικά.

Πάντως ο Γκάλης αν εξαιρέσεις το μαλί που έχει γίνει μπαμπάκι είναι σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η αστάθεια του καιρού συνεχίζεται μέχρι και την Παρασκευή με μπουρινάκια στην διάρκεια της ημέρας που μπορεί να μην μας προβληματίζουν ιδιαίτερα αλλα σίγουρα μας αλλάζουν το πρόγραμμα.

Οι θερμοκρασίες παραμένουν πολύ λογικές προς δροσερές και αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού έρχονται ντάλες.

Σήμερα είναι Πέμπτη και καταλαβαίνετε οτι η Ελένη ετοιμάζει την επόμενη της απόδραση που ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και θα πάει μέχρι αργά το βράδι της Κυριακής.

Ελένη ζούμε στην Κύθνο να σε δούμε.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης