Πισίνα με … θέα !

 Πισίνα με … θέα !

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αποτελέσματα του Eurogroup της χθεσινής Πέμπτης με τον Τσίπρα να περιμένει στην γωνία για την σύνοδο Κορυφής σε περίπτωση που κάτι στραβώσει αν και οι Ινδοί που είναι φαλαράκια μας, λένε οτι στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Αυτό πιστεύουμε και εμείς.

Και αν κάτι στραβώσει σημαίνει οτι δεν ήρθε το τέλος.

Ευχόμαστε να πήγανε όλα καλά στην χθεσινή συνεδρίαση του Eurigroup γιατί μόνο αν τα βρούμε με τους δανειστές θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω και το παρακάτω στην παρούσα φάση έχει τις 120 δόσεις έχει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και έχει και την ένταξη της χώρας στην ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ.

Προυπόθεση για να όλα αυτά είναι να έχουμε συμφωνήσει στο χθεσινό Eurogroup και να μην χρειαστεί έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί οτι χθες λίγες μόνο ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης υπήρχε ένα καλό κλίμα και η πρόβλεψη οτι τελίκά θα έβγαινε λευκός καπνός απο  Βρυξέλες.

Εσείς που συνεχίζετε να τρέχετε τα βράδια στο πλαίσιο του προγράμματος για την διατήρηση της ατομική σας φόρμας να το κάνετε με κλειστό το στόμα γιατί γίνεται χαμός απο κουνούπια και μυγάκια.

Ιδιαίτερα εσείς που επιλέγετε να τρέχετε εκτός Καβάλας σε Παληό – Ηρακλείτσα – Πέραμο να το κάνετε με κλειστό το στόμα γιατί θα ντουμπανιάσετε απο το πολύ ζουζούνι.

Προχθές πήγαμε να τρέξουμε στην ΑΛΑΝΑ της Ηρακλείτσας και στο δεύτερο γύρο είχαμε καταπιεί μια μερίδα κουνούπια με γαρνιτούρα μυγάκια.

Στο τέλος της διαδρομής ρεβόμασταν λες και είχαμε φάει ένα κατσίκι ολόκληρο.

Αυτή η στήλη είχε γράψει εδώ και καιρό  οτι ο δρόμος του Παληού θα κλείσει κάποια στιγμή ολοκληρωτικά για να επεκταθούν οι εργασίες αποκατάστασης και στο οδόστρωμα.

Αυτό θα γίνει όπως μάθαμε οι περισσότεροι μετά τις 19/6.

Αυτό που δεν μας είπανε είναι πότε θα ανοίξει γιατί είμαστε στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής σαιζόν και όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και το καλύτερο να πηγαίνουμε μέσω Σριλάνγκας για να φτάσουμε στο Παληό.

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι ο δρόμος θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία πρίν βγει ο μήνας και η τελευταία πρόβλεψη οτι μπορεί να πάρουμε και μερικές μέρες απο τον Ιούλιο να μην επαληθευτεί.

Να στείλουμε μια καλημέρα σε όλα τα ΓΑΤΑΚΙΑ που μετέχουν σε διάφορες επιτροπές του Δήμου και στις δύσκολες αποφάσεις επιλέγουν και πάνε για ψάρεμα ή με απόχη για παπαλίνες.

Εσείς που δεν έχετε καταλάβει ψάξτε το λίγο και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Μπορεί το φετεινό καλοκαίρι να μην έχει υψηλές θερμοκρασίες αλλα φαίνεται οτι θα έχει υψηλά ποσοστά υγρασίας που είναι μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αυτό τον συνδυασμό θερμοκρασίας και υγρασίας δεν τον αντέχουμε με τίποτα και είναι γεγονός οτι δεν μπορούμε με τίποτα να ξεχάσουμε το καλοκαίρι του 2010 που πηγαίναμε διακοπές και φεύγαμε τρέχοντας απο τις παραλίες αφού δεν μπορούσαμε να αντέξουμε την κατάσταση.

Η Καβάλα έχει μια ιδιαίτερα σχέση με την υγρασία ίσως λόγω θάλασσας.

Και το καλοκαίρι και τον χειμώνα η υγρασία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η φωτογραφία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιαννιώτα να έχει φάει το μπουκέτο απο το βοηθό προπονητή και το μπροστινό δόντι να είναι φευγάτο θυμίζοντας το σκηνικό με την ΠΟΡΤΑ στο νησί της Νάξου έχει γίνει VIRAL

Διότι ο Γιαννιώτας έχει καταλάβει οτι απο το μπουκέτο έχει χάσει το μπροστινό δόντι και είναι σε μια κατάσταση ματαξύ διαμαρτυρίας και κλάψας.

Αυτό μου φανερώνει εμένα προσωπικά η γκριμάτσα που κάνει.

Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο το συγκλονιστικό.

Είμαστε αισιόδοξοι οτι θα πάνε όλα καλά και ψάχνουμε να βρούμε την πισίνα με θέα.

Φέτος οι καλοκαιρινές μας διακοπές θέλουμε πισίνα με θέα. Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι ύποπτοι και ύπουλοι.

Μην χάνετε την πίστη σας και τον αυθορμητισμό σας.

με το 1 με το 2 με το 3  :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης