• 7 Μαΐου 2024,

Πλέον αυτό το παραμύθι δεν το τρώει κανείς !

 Πλέον αυτό το παραμύθι δεν το τρώει κανείς !

Θα πρέπει ο Ζελένσκι να πάψει να παραμυθιάζεται με τις συνομιλίες που συνεχίζονται , έστω και με δυσκολία, ότι μπορεί να οδηγήσουν στην εκτόνωση της κατάστασης.

Οι συνομιλίες γίνονται για να γίνονται και για να μην τους κατηγορήσουν ότι δεν γίνονται !

Τουλάχιστον από την πλευρά των Ρώσων δεν διαφαίνεται  προς το παρόν πρόθεση για συμφωνία και κατάπαυση του πυρός.

Σίγουρα το αρχικό σχέδιο του Πούτιν έχει πέσει έξω αλλά ο άνθρωπος φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να τελειώσει ως νικητής αυτή την αποστολή.

Τουλάχιστον αυτό θα κοιτάξει να βγει προς τα έξω άσχετα αν οι Ρωσικές δυνάμεις έχουν υποστεί μέχρι σήμερα σοβαρές απώλειες στο Ουκρανικό έδαφος.

Στην αρχή μας μιλούσαν για πόλεμο μερικών ημερών και είμαστε στο μήνα χωρίς να έχουν κυριαρχήσει ακόμα.

Αντίθετα θα λέγαμε ότι τα τελευταία 24ωρα τα Ρωσικά στρατεύματα δεν έχουν κάνει καμία πρόοδο προβληματίζοντας τον πρόεδρο που αλλιώς του τα λέγανε και αλλιώς τα βλέπει να γίνονται.

Είναι κάτι σαν τις δημοσκοπήσεις που τα αποτελέσματα που δίνουν αποδεικνύεται εν συνεχεία ότι δεν είχανε καμία σχέση με αυτά που έβγαλε τελικά η κάλπη.

Σήμερα η χειρότερη πρόβλεψη για το φινάλε του πολέμου αυτού το τοποθετεί χρονικά στο τέλος της άνοιξης.

 

 

Μετά το πρόσφατο γεύμα του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο  στην Κωνσταντινούπολη που έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα φαίνεται ότι έχουν αρχίσει και πάλι οι Έλληνες να προτιμούν με μεγαλύτερη ευκολία και λιγότερες ενοχές τις εκδρομές στην γειτονική χώρα.

Η κατρακύλα της τούρκικης λίρας έναντι του ευρώ είναι το μεγαλύτερο κίνητρο αφού πηγαίνουμε στην Τουρκία για διακοπές και νιώθουμε όπως οι Άραβες το καλοκαίρι στην Μύκονο.

 

Όπως όλα δείχνουν σήμερα τον μπακαλιάρο θα τον φάμε σε τραπεζάκια  έξω κάτω από τον ήλιο που θα κυριαρχήσει στον ουρανό της πόλης με θερμοκρασίες πολύ καλές.

 

Τα σενάρια σχετικά με τον Πούτιν συνεχίζονται με το ακραίο ότι έχει πεθάνει εδώ και μερικά χρόνια και αυτός που βλέπουμε είναι ο σωσίας του !

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες …

Το επόμενο που θα λείψει από την αγορά θα είναι η ζάχαρη η τιμή της οποίας επίσης θα εκτοξευθεί.

Καλά πάμε.

Μετά το ηλιέλαιο , σιτηρά ,  προσεχώς ζάχαρη και όλο μεγαλώνει ο κατάλογος των ελλείψεων λόγω πολέμου.

Μέχρι τον Μάιο  αν συνεχιστεί ο πόλεμος δεν θα έχει μείνει τίποτα στα ράφια των Super Market.

 

Η Μίνα Γκάγκα το προανήγγειλε, ο Θάνος Πλεύρης το ανακοίνωσε! Το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών καταργείται από τις 15 Απριλίου δήλωσε από τη Βουλή ο Υπουργός Υγείας.

Και αν η επόμενη δημοσκόπηση δείξει μικρότερη την διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μπορεί η κυβέρνηση να δίνει ως μπόνους ένα κατοστάρικο το μήνα σε όλους τους άνω των 60.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό τριήμερο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης