• 3 Μαΐου 2024,

Πλωτές εξέδρες για όλες τις περιπτώσεις

 Πλωτές εξέδρες για όλες τις περιπτώσεις

Ηταν ωραίο το Air Show που απολαύσαμε το απόγευμα του Σαββάτου αλλά πέρασε και μας έφερε στο φινάλε του Ιούνη του 2016 που είναι αλήθεια οτι μας αιφνιδίασε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με θερμοκρασίες υψηλές που δημιούργησαν συνθήκες καύσωνα.

Είναι αλήθεια οτι απο την πρώτη αυτή επιδρομή του καύσωνα σε πρώτη φάση αιφνιδιαστήκαμε και σε δεύτερη πανικοβληθήκαμε αφού αναρωτιόμαστε όλοι  δικαιολογημένα τι θα γίνει τον Ιούλιο και πολύ περισσότερο τον Αύγουστο.

Όσο αφορά τις εξελίξεις απο το BREXIT που επιλέχθηκε ως επιλογή απο τους Βρετανούς στο πρόσφατο δημοψήφισμα η ΕΕ με πρωτοβουλίες της Μέρκελ προσπαθεί να επιταχύνει τις διαδικασίες εξόδου της χώρας αλλα φαίνεται οτι η Βρετανία δεν είναι σύμφωνη σε αυτούς τους ρυθμούς και θέλει να οδηγεί προς την έξοδο με πιο αργούς για να μπορέσει να προετοιμάσει και καλύτερα το έδαφος.

Υπάρχουν ένα σωρό ζητήματα που θα προκύψουν απο την απόφαση αυτή για έξοδο που οι Βρετανοί θα ανακαλύπτουν σε καθημερινή βάση και θα πρέπει να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά.

Ο Κάμερον αυτή την εβδομάδα θα μεταβεί στις Βρυξέλες για να ενημερώσει τους εταίρους για την απόφαση της εξόδου της χώρας του απο την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και του ίδιου απο την πρωθυπουργία της χώρας αφού η ήττα που υπέστη ήταν διπλή.

Τέλος η Μέρκελ που έχει επιλέψει ένα βελούδινο διαζύγιο με τους Βρετανούς θέλει διαδικασίες fast – track γιατί όπως λέει και ο λαός μας ο σοφός μας ψυχή που είναι να βγεί ….

Απο την Παρασκευή 1 Ιουλίου όσοι καθυστερούν να πληρώσουν τις ρυθμισμένες δόσεις τους στην εφορία θα βγαίνουν αυτόματα εκτός ρύθμισης των 100 δόσεων και θα θα πρέπει να οδηγηθούν στις ρυθμίσεις των 12 ή των 24 δόσεων.

Θέλω δηλαδή να σας πω οτι απο 1η Ιουλίου τελειώνει η περίοδος χάριτος και καλούμαστε όλοι να λειτουργήσουμε εντός ενός πλαισίου που θα είναι πιο αυστηρό όσο αφορά την καταβολή των δόσεων που θα αυξηθεί κατακόρυφα με 1η δόση ΕΝΦΙΑ και 1η δόση στην εφορία.

Τα καλύτερα έρχονται τέλη Ιουλίου.

Καταλαβαίνετε οτι το κράτος με τον τρόπο αυτό θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο πιο πολλά μπορεί προκειμένου να μην βγεί εκτός τροχιάς και αναγκαστεί να ενεργοποιηθεί ο “κόφτης” που οι περισσότεροι έλληνες δεν έχουν καταλάβει ποιά δουλειά θα κάνει και μακάρι να μην χρειαστεί να μάθουν.

Αυτό ΄πάλι με τον Μέσι να σταματήσει απο την Εθνική επειδή η ομάδα του έχασε απο την Χιλή στο τελικό του COPA AMERICA  στα πένατλι δεν μπορώ να το καταλάβω.

Θα καταλάβαινα αν έλεγε οτι κουράστηκε και δεν μπορεί άλλο δεν μπορώ να δεχτώ οτι σταματάει επειδή η εθνική της Αργεντινής δεν έφτασε στην κούπα.

Σύμφωνα με την νέα πρόβλεψη της ΕΜΥ η εβδομάδα θα κυλήσει με καλές για την εποχή θερμοκρασίες και κυρίως νορμάλ αλλα προς το τέλος της εβδομάδας κυρίως λόγω υγρασίας θα νιώσουμε πάλι τα γνωστά 36άρια αν και ο υδράργυρος δεν θα φτάσει στα αυτά τα επίπεδα.

Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια.

Το ΕURO της Γαλλίας ΄μπαίνει στην τελική του ευθεία και εμείς περιμένουμε με τις παγωμένες μπύρες παρα πόδας τις επόμενες αναμετρήσεις που θα μας οδηγήσουν στον μεγάλο τελικό.

Το νού σας και τα μάτια σας 14 !

Απο εδώ και μετά παίρνει μπρος η μηχανή του ΑΟΚ και αναμένουμε ανακοινώσεις αφού πέρα απο τις ανανεώσεις παικτών του βασικού περσυνού κορμού έρχονται ποδοσφαιριστές έτοιμοι και ικανοί να κάνουν την διαφορά και να οδηγήσουν την ομάδα στην Β’ Εθνική.

Το πρώτο μπαμ το περιμένουμε αυτή την εβδομάδα και ίσως μέχρι και τη ΄Τετάρτη.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο ΑΟΚ του χρόνου θα έχει στην σύνθεση του και κοινοτικό παίκτη.

Απο την Παρασκευή 1 Ιουλίου μπαίνει σε εφαρμογή και η έκπτωση της ΔΕΗ στους συνεπείς πελάτες της περίπου 15% στην αξία του ρεύματος αφού είναι γνωστό οτι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ φουσκώνουν απο τους φόρους και οχι την αξία του ρεύματος.

΄Όσοι λοιπόν είστε συνεπείς ετοιμαστείτε για ένα δωράκι απο την ΔΕΗ που στις δέκα απανωτές αυξήσεις κάνει και μια έκπτωση η οποία καταλαβαίνετε οτι δεν υπήρχανε οι ιδιωτικές εταιρίες παροχής ρεύματος δεν θα υπήρχε ούτε καν σαν σκέψη στο μυαλό των υπευθύνων της εταιρίας.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και τα καλύτερα έρχονται αλλα μέχρι να ρθούνε θα ζοριστούμε γιατι εν των μεταξύ έρχονται φόροι που πρέπει να πληρωθούν.

Μέχρι το επόμενο μακελειό , αυτό του Σεπτέμβρη όπου θα έχουμε την δεύτερη αξιολόγηση εγώ προτείνω για χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι.

Ετσι και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα.

Αύριο το πρωί είμαστε εδώ.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης