• 20 Απριλίου 2024,

Ποδοσφαιρικές… οικογενειακές ιστορίες στο Βερούλειο: Κώστας και Νίκος Άγγος προσέφεραν το αθλητικό highlight του Σαββατοκύριακου

 Ποδοσφαιρικές… οικογενειακές ιστορίες στο Βερούλειο: Κώστας και Νίκος Άγγος προσέφεραν το αθλητικό highlight του Σαββατοκύριακου

Απόγευμα Κυριακής στο Βερούλειο και η ΑΕΚ χάνει στο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου από το Βυζάντιο με 2-1.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Βασίλης Ζέρβας αποφασίζει να κάνει επιθετικές αλλαγές στο ημίχρονο. Χρησιμοποιεί την… οικογένεια Άγγου. Ο πατέρας Κώστας και ο γιος Νίκος μπαίνουν στον αγώνα. Ο ένας στα 43 του χρόνια και ο άλλος στα 19 του, στρατιώτης εδώ και λίγες ημέρες.

Μάλιστα λίγο αργότερα και στη διάρκεια του αγώνα ο Νίκος σκοράρει για το 2-2 και μαζί με τον πατέρα του και τους άλλους παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ σε μεγάλο βαθμό. Η ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας θα χάσει στην παράταση από το Βυζάντιο αλλά η προσπάθεια σίγουρα θα μείνει. Είναι από τις μικρές όμορφες ιστορίες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Για τον Κώστα μάλλον οι συστάσεις περιττεύουν. Αξιοπρόσεκτη επαγγελματική καριέρα σε πολλές ομάδες. Ακόμη και στον ΑΟΚ το 2001.

Το 2011 κατέβηκε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για τον Κεραυνό Πέρνης. Το 2013 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ Καβάλας. Η ΑΕΚ Καβάλας ήταν η βάση του από εκεί και μετά. Αφού βέβαια έγινε ένας από τους λίγους παίκτες οι οποίοι φόρεσαν τη φανέλα και των τριών ιστορικών ομάδων του Βερούλειου. Αγωνίστηκε στον Ηρακλή Καβάλας αλλά και στον Βύρωνα το 2018. Πάντοτε πρώτος σκόρερ. Από τους καλύτερους που έπαιξαν τα τελευταία χρόνια. Τώρα στα 43 του βοηθάει την προσπάθεια της ΑΕΚ στη Β` κατηγορία.

Ο γιος του Νίκος είναι από πολύ μικρό παιδί στην ΑΕΚ Καβάλας. Πέρασε πανεπιστήμιο αλλά προτίμησε να τελειώνει με τη στρατιωτική του θητεία. Ταλέντο που μπορεί να παίξει και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Κώστας δέχεται σε κάθε γήπεδο το σεβασμό απ` όλους. Αλήθεια έχει αποβληθεί σε κάποιον αγώνα; Πραγματικά από τους ανθρώπους οι οποίοι κοσμούν τα Καβαλιώτικα γήπεδα. Δεν τα βάζει κάτω και είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νέα παιδιά που ασχολούνται με  το ποδόσφαιρο.

Respect…

Διαβάστε επίσης