• 19 Μαΐου 2024,

Πολιτικές για τη νεολαία η προτεραιότητα του Γ. Γερομάρκου

 Πολιτικές για τη νεολαία η προτεραιότητα του Γ. Γερομάρκου

Από την περασμένη Δευτέρα ο Γιώργος Γερομάρκος είναι κι επισήμως υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Νέα Πέραμο παρουσίασε το συνδυασμό στον οποίον είναι επικεφαλής με τίτλο «Παγγαίο Αύριο».

Ο Γιώργος Γερομάρκος μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ για την προεκλογική προσπάθεια που δρομολόγησε, εξηγώντας ότι βασικός του στόχος είναι οι πολιτικές για τη νεολαία. Πρέπει να εμπιστευθούμε τους νέους, σημείωσε ο κ. Γερομάρκος, που πρόβαλε την πρότασή του να υπάρξει στο Δήμο Παγγαίου μια αντιδημαρχία για τη νεολαία.

Σύμφωνα με τον κ. Γερομάρκο το ξεκίνημα της νέας προσπάθειάς του συναντά ανταπόκριση κι εκείνος εκτιμά ότι υπάρχει χώρος για όλους τους υποψηφίους. Ο κ. Γερομάρκος δήλωσε ότι η προσπάθεια που εκδηλώνει ευνοεί τις συνεργασίες και δη τις ειλικρινείς. Μόνο με ειλικρινείς συνεργασίες θα έχουμε θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, τόνισε στην ΠΡΩΙΝΗ, συμπληρώνοντας:

«Ευχή και επιδίωξή μας είναι η προεκλογική περίοδος του Δήμου Παγγαίου να είναι διαφορετική σε σχέση με εκείνη του 2014. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, έχουμε όραμα και σχέδιο».

Αναφερόμενος στις επόμενες προεκλογικές του δραστηριότητες, ο Γιώργος Γερομάρκος παρατήρησε ότι από την πλευρά του και την πλευρά των υποψηφίων συνεργατών του θα γίνει ότι είναι δυνατόν και ότι χρειάζεται, προκειμένου η πρωτοβουλία του συνδυασμού «Παγγαίο Αύριο» να γίνει ευρύτερα γνωστός σε όλη την έκταση του δήμου.

Διαβάστε επίσης