Dark Mode Light Mode
Νέο πρόστιμο στο Δήμο Νέστου
Πολλά και φθηνά ψάρια στα Ιχθυοπωλεία του Νομού
The Dolphin: Τα πρώτα φώτα άναψαν!

Πολλά και φθηνά ψάρια στα Ιχθυοπωλεία του Νομού

Η επιστροφή των επαγγελματιών αλιέων στην εργασία τους από το απόγευμα της Παρασκευής, η αλίευση διαρκώς ως και σήμερα τα ξημερώματα δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά. Ευχάριστα για τους καταναλωτές. Τόσο το περασμένο Σάββατο όσο και περισσότερο σήμερα, η αγορά θα έχει πολλά και φθηνά ψάρια. Μια πρώτη εικόνα υπήρξε το Σάββατο. Σήμερα ακόμη περισσότερο αφού σήμερα τα αλιεύματα θα είναι πολύ πιο πολλά. Αναφέρεται ειδικότερα η μεγάλη ποσότητα στην κουτσομούρα και στα καλαμάρια- καλαμαράκια.

Επαγγελματίες αλιείς, έμποροι της Ιχθυόσκαλας και ιχθυοπώλες είναι απολύτως σίγουροι. Όλα θα φθάσουν στους καταναλωτές σε πολύ καλές τιμές. Τηρούμενων πάντα των αναλογιών.

Η απεργία των επαγγελματιών αλιέων έληξε το πρωί της Παρασκευής κι είχε διάρκεια περίπου μια εβδομάδα. Από το μεσημέρι της Παρασκευής άπαντες είναι στη θάλασσα. Συμπεριλαμβανομένων και των παράκτιων αλιέων. (φωτογραφία αρχείου)

Προηγούμενο άρθρο

Νέο πρόστιμο στο Δήμο Νέστου

Επόμενο άρθρο

The Dolphin: Τα πρώτα φώτα άναψαν!