• 12 Μαΐου 2024,

Πολύ καλός καιρός και πολύς κόσμος στην Καλαμίτσα – Φωτογραφίες

 Πολύ καλός καιρός και πολύς κόσμος στην Καλαμίτσα – Φωτογραφίες

Με πολύ κόσμο, γεγονός που οφείλεται στις άριστες καιρικές συνθήκες, άρχισε και συνεχίζεται με επιτυχία η εκδήλωση του Δήμου Καβάλας στην Καλαμίτσα. Δυστυχώς οι περισσότεροι πολίτες βρίσκονται εκεί με τα αυτοκίνητα τους. Οι χώροι πέριξ του γυμναστηρίου γέμισαν από παρκαρισμένα αυτοκίνητα ενώ μικρά κυκλοφοριακά προβλήματα ανακύπτουν στους δρόμους της ίδιας περιοχής. Υπάρχει προσωπικό της Τροχαίας αλλά δίνει προτεραιότητα σε όσα γίνονται στην οδό Τενέδου και μπροστά από την κεντρική πύλη του γυμναστηρίου.

Από τις 11.10 το πρωί μοιράζονται οι μερίδες. Μία ώρα μετά είχαν δοθεί 1.000 περίπου μερίδες φαγητού ενώ έμεναν να μοιραστούν άλλες τόσες. Η οργάνωση του Δήμου Καβάλας είναι πολύ καλή, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Διαμαρτυρίες υπήρξαν από τους πολίτες που ήθελαν να πάρουν τις μερίδες στις 11.00 το πρωί ενώ οι διοργανωτές τους έλεγαν να περιμένουν 30 λεπτά!

Λόγω των διαμαρτυριών η διανομή άρχισε νωρίτερα. Οι καρέκλες και τα τραπέζια μπροστά από την εξέδρα γέμισαν γρήγορα κι έτσι ο κόσμος εξυπηρετείτε και σε άλλα σημεία του περιβάλλοντος χώρου του γυμναστηρίου. Πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών των συνοικιακών συλλόγων στη διανομή του φαγητού ενώ ομάδες χορού των ίδιων συλλόγων ανέλαβαν δράση ήδη.Στην Καλαμίτσα πιάνουν το φίδι Καβαλιώτες όλων των ηλικιών. Αρκετοί συνταξιούχοι, νέοι γονείς με τα πιτσιρίκια τους αλλά και μαθητές. Από πλευράς υποψηφίων των εκλογών η προσέλευση (μέχρι πριν λίγο) είναι μικρή. Στο χώρο της εκδήλωσης είναι η κ. Δήμαρχος με αρκετούς συνεργάτες της.  Η εκδήλωση συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης