• 19 Απριλίου 2024,

Πολύς κόσμος στη 17η  γιορτή καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους

 Πολύς κόσμος στη 17η  γιορτή καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους

Με την παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φίλιππα Αναστασιάδη (ήταν και ο μοναδικός πολιτικός που έδωσε το παρόν του) πραγματοποιήθηκε η 17η γιορτή καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους. Η εκδήλωση έγινε στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου.

Αυτή τη φορά σύμφωνα και με τους διοργανωτές ήταν και η πιο πετυχημένη, όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου. Περίπου 1500 άτομα την παρακολούθησαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 21.30 με χαιρετισμούς εκ μέρους του Πολιτιστικού Μορφωτικού  Συλλόγου Αντιφιλίππων της κ. Ρούλας Μανωλαρά και του κ. Δραγανίδη.

Ο Δήμαρχος κ. Αναστασιάδης χαιρέτησε την εκδήλωση λίγο μετά την άφιξη του. Επίσης από το Δήμο Παγγαίου παραβρέθηκε και ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Καλλινικίδης. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου αλλά και γλέντι με την ορχήστρα «Θρακόμελο» και τραγουδίστρια την Ανατολή Μαργιόλα.

Στη διάρκεια βέβαια όλοι οι θαμώνες γεύτηκαν το παραδοσιακό καλαμπόκι αλλά και εδέσματα που είχαν ετοιμάσει  οι κάτοικοι  του χωριού.

Η εκδήλωση δείχνει να καθιερώνεται συν το χρόνο ενώ  γίνεται καλύτερη κάθε φορά.  Αυτό έχει να κάνει και με την εθελοντική προσφορά νέων  κυρίως ανθρώπων που βοηθήσανε και φέτος  πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες.

 

Διαβάστε επίσης