• 25 Απριλίου 2024,

Ποτόλιας για την αντιπολίτευση: «Φορούν αντιΤΑΡ μάσκα»

 Ποτόλιας για την αντιπολίτευση: «Φορούν αντιΤΑΡ μάσκα»

Κριτική στη διοίκηση και σε όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας άσκησε μέσω των δηλώσεών του και με αφορμή το αίτημα αλλαγής της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ, ο δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστος Ποτόλιας.

Όλοι, σημείωσε για την αντιπολίτευση, κάνουν «γαργάρα» την ουσία του θέματος του αγωγού ΤΑΡ. Αναφερόμενος στην αντιπολίτευσης παρατήρησε ότι «όλοι φορούν μάσκα αντιΤΑΡ». Ο κ. Ποτόλιας δήλωσε ότι το θέμα του ΤΑΡ μοιάζει με ένα βέλος που διαθέτει δηλητήριο κι έχει καρφωθεί στο σώμα του δήμου Καβάλας, εκείνος όμως δεν το βγάζει. Αναρωτήθηκε γιατί κι απάντησε άμεσα, κάνοντας λόγο για ωμό εκβιασμό από τον ντίλερ του ΤΑΡ. Ως ντίλερ του ΤΑΡ χαρακτήρισε τον υπουργό κ. Σταθάκη.

Μιλώντας για τα έργα που υποσχέθηκε ο κ. Σταθάκης στο δήμο Καβάλας, ο κ. Ποτόλιας επεσήμανε πως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δε λένε κουβέντα. Αναφέρονται μόνο στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Ο Χρήστος Ποτόλιας ζήτησε να προγραμματισθεί άμεσα έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να ανακληθεί η απόφαση για τα έργα Σταθάκη, στο πρόσωπο του οποίου ο δημοτικός σύμβουλος δεν έχει καμία εμπιστοσύνη. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι δεν είναι διόλου σωστό ο δήμος Καβάλας να περιμένει το υπουργείο ή τους εκπροσώπους του ΤΑΡ και πρότεινε να επιστραφεί ο εκβιασμός που ασκείται σε εκείνους από όπου προέρχεται.

Διαβάστε επίσης