• 5 Μαΐου 2024,

Pre game με την Αμερικανίδα του ΑΟΚ Petties Fulani James

 Pre game με την Αμερικανίδα του ΑΟΚ Petties Fulani James

Ο ΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο στις 18.00 στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» την ομάδα του ΑΣ Γιάννενα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βόλει της Α2 γυναικών. Η Αμερικανίδα παίκτρια της ομάδας Petties Fulani James (με την απλότητα της και το χαμόγελο της κέρδισε τις εντυπώσεις)  μίλησε στο Proininews  και στους 93,7 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις της από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά  η συνέντευξη.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σου για το ματς που πέρασε με την Ελπίδα Αμπελοκήπων;

Απάντηση:  Δεν ήταν το καλύτερο για μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Παρόλα αυτά είναι ακόμη αρχή και θέλει η ομάδα ενότητα στη συνέχεια για να πάει ακόμη καλύτερα.  Από τα 3 τελευταία παιχνίδια που δώσαμε ήταν η χειρότερη εμφάνιση.  Είμαι σίγουρη ότι δεν θα μας επηρεάσει αυτή η ήττα. Οτιδήποτε κάνουμε αυτή τη στιγμή μας βοηθάει να προχωρήσουμε και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.  Η ήττα θα μας βοηθήσει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε.

Ερώτηση: Το Σάββατο υπάρχει ένα παιχνίδι με τον ΑΣ Γιάννενα. Μπορεί ο ΑΟΚ να επανέλθει στις νίκες;

Απάντηση: Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι του Σαββάτου. Για τον επόμενο αγώνα μετά τον προηγούμενο το μόνο που σκέφτομαι είναι  το τι μπορεί να βελτιώσουμε και να παρουσιαστούμε καλύτερες.

Ερώτηση: Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα που έχεις από την Ελληνική Α2 κατηγορία;

Απάντηση:  Είναι ανταγωνιστική. Ο ΑΟΚ είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Το πρωτάθλημα έχει καλό επίπεδο. Είμαι ευχαριστημένη από αυτό που βλέπω στα παιχνίδια μέχρι τώρα.

Ερώτηση: Μπροστά στο κοινό της Καβάλας έχεις αγωνιστεί σ` ένα ματς, τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους της πόλης;

Απάντηση: Έχω ΤΙς καλύτερες εντυπώσεις από το φίλαθλο κοινό της Καβάλας.  Θέλω να δω περισσότερους στο κλειστό.  Σε αυτό ίσως να φταίει το γεγονός ότι οι φίλαθλοι ακόμη δεν έχουνε μάθει να βλέπουν Βόλεϊ. Η πόλη είναι μια μικρή κοινότητα.

Αν έρθουν να δουν έναν αγώνα και είναι ανταγωνιστικός θα τους αρέσει σίγουρα βλέποντας και την όλη ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης