• 29 Μαρτίου 2024,

Pre game με την άτυχη του ΑΟΚ Στέλλα Ντίτσα

 Pre game με την άτυχη του ΑΟΚ Στέλλα Ντίτσα

Φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή η 20χρονη Στέλλα Ντίτσα. Από την Κατερίνη βρέθηκε στη Νίκη Αλεξανδρούπολης και φέτος στον ΑΟΚ.

Η μεγάλη άτυχη της φετινής περιόδου με τραυματισμό σε ανύποπτη φάση στο ματς με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Η Στέλλα μίλησε στο Proininews για τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΟΚ αλλά και για το αυριανό παιχνίδι με τον Ασκληπιό Τρικάλων.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πρώτα απ` όλα πόσο σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός σου στο ματς με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης;

Απάντηση: Ο τραυματισμός είναι σοβαρός. Θα μείνω εκτός αγωνιστικών χώρων για δυο μήνες. Είναι μια μικρή ρήξη πρόσθιου χιαστού. Δε θα κάνω χειρουργείο. Θα το παλέψω συντηρητικά μέσω της ενδυνάμωσης για να γυρίσω όσο το δυνατό γρηγορότερα στο γήπεδο για να βοηθήσω τις συμπαίκτριες μου.

Ερώτηση: Προλαβαίνεις μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος;

Απάντηση: Πιστεύω πως ναι. Τουλάχιστον τον ένα μήνα. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Είχα στην καριέρα μου και άλλους τραυματισμούς αλλά αυτός είναι ο πιο σοβαρός.

Ερώτηση: Πως κρίνεις μέχρι τώρα την πορεία της ομάδας;

Απάντηση: Η ομάδα έχει μια καλή πορεία. Έχει πολύ καλό δέσιμο και σε αυτό οφείλεται το γεγονός ότι έχουμε πετύχει αρκετές νίκες έως τώρα. Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε ακόμη καλύτερα.  Θα φανεί στη διάρκεια.

Ερώτηση: Παρά το γεγονός ότι έφυγε η Αμερικανίδα ενώ υπάρχει και η δική σου απώλεια,  μπορεί ο ΑΟΚ να πάει καλύτερα;

Απάντηση: Σίγουρα είναι πλήγμα. Θα μπορούσαμε και οι δυο στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Πιστεύω όμως ότι τα κορίτσια μπορούν να τα καταφέρουν. Προσπαθώ να τις βοηθήσω στον πάγκο που κάθομαι στο θέμα της ψυχολογίας.

Ερώτηση: Δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο θέμα της παραμονής;

Απάντηση: Δε νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Αν και είναι νωρίς ακόμη. Δε χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Αν ήμασταν κομπλέ ίσως διεκδικούσαμε περισσότερα πράγματα.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε όμως τα δεδομένα. Θα πάμε με αυτό που έχουμε.

Ερώτηση: Είδες το ματς με τους Πρωταθλητές ενώ τώρα έχει ο ΑΟΚ μπροστά του το ματς με τον Ασκληπιό.

Απάντηση: Κοιτάξτε η ομάδα το πάλεψε πολύ με τους Πρωταθλητές. Δώσανε ψυχή τα κορίτσια σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Οι Πρωταθλητές έχουν περισσότερη εμπειρία από μας. Το παλέψαμε όμως, τα σετ ήταν πολύ κοντά.

Θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίτο σετ αλλά έγιναν κάποια λάθη.  Γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι.  Ο Ασκληπιός είναι μια ομάδα αμυντική. Εκεί θα μας δυσκολέψει. Το θέμα είναι πως θα είμαστε εμείς. Το παιχνίδι περνάει από τα χέρια μας.

Ερώτηση: Πέρσι στη Νίκη, φέτος στον ΑΟΚ. Από την Αλεξανδρούπολη στην Καβάλα.

Απάντηση: Είναι δυο πολύ όμορφες πόλεις. Απλά επειδή είμαι από πόλη που έχει θάλασσα, μου αρέσει πάρα πολύ η Καβάλα. Έχει πολλά πράγματα να κάνεις η Καβάλα.

Πέρσι η Νίκη είχε πολύ καλή ομάδα ενώ εγώ ήμουν αλλαγή στον πάγκο. Φέτος μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω περισσότερο αλλά στάθηκα άτυχη.

 

Διαβάστε επίσης