• 17 Μαΐου 2024,

«Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις στο νέο φορολογικό»

 «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις στο νέο φορολογικό»

Το επίκαιρο θέμα των ημερών, το υπό συζήτηση νέο φορολογικό νομοσχέδιο, απασχόλησε την περασμένη Παρασκευή τη συνέντευξη του Μπάμπη Δράκου στην Πρωινή.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας της ΝΔ (πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας) ήταν συγκεκριμένος. «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο για να γίνει πιο δίκαιο» είπε αμέσως και με τρόπο ξεκάθαρο.

Συμπλήρωσε με λίγες ακόμη φράσεις: « Δεν πρέπει να υπάρχει η αναδρομικότητα. Διαπιστώνονται στο προτεινόμενο νομοσχέδιο ακρότητες σχετικά με τη φορολόγηση των επαγγελματιών. Δεν πρέπει τα πράγματα να γενικεύονται».

Ο Μπάμπης Δράκος αναφέρθηκε επίσης στις εκλογές που θα γίνουν αρχές Δεκέμβρη στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Όπως τόνισε η νομαρχιακή βοηθά τους οικονομολόγους της ΔΗΚΙΟ (παράταξη προσκείμενη στη ΝΔ) να έχουν καλή παρουσία και καλό αποτέλεσμα στο παράρτημα της Ανατολικής Μακεδονίας.

Στο οποίο τα τελευταία χρόνια η παράταξη έχει την πλειοψηφία και τη διοίκηση. «Είναι αλήθεια ότι βοηθάμε στις εκλογές. Η ΔΗΚΙΟ θα είναι πρώτη στο τοπικό παράρτημα» είπε ο κ. Δράκος. Τέλος επιβεβαίωσε ότι σήμερα ο Πρωθυπουργός θα προτείνει για τη θέση του γραμματέα του κόμματος την βουλευτή κ. Μαρία Συρεγγέλα. «Είναι ένα έμπειρο στέλεχος», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης