Προ των πυλών το Kavala Night City Run 2017 – Γιάννης Προμούσας: « Πάμε για έναν μεγάλο αγώνα»

 Προ των πυλών το  Kavala Night City Run 2017 – Γιάννης Προμούσας: « Πάμε για έναν μεγάλο αγώνα»

Για τέταρτη χρονιά διοργανώνεται στη Καβάλα ο νυχτερινός αγώνας δρόμου με την ονομασία Kavala Night City Run, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται:

α) Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Λέσχης www.lfk.gr 

β) Στα γραφεία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας επί της Αβέρωφ 16, την τελευταία εβδομάδα

γ) Στην γραμματεία που θα βρίσκεται στη πλατεία Ελευθερίας, την ημέρα του αγώνα, από το πρωί έως τις 17:00 μμ

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα ανέρχεται στα 10€. Η καταβολή του μπορεί να γίνει: α)στο τραπεζικό λογαριασμό της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας που τηρεί στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό GR02 0171 0610 0060 6113 7936 292 (η προμήθεια εμβάσματος θα βαρύνει τον καταθέτη)β) στα γραφεία της Λέσχης που θα είναι ανοιχτά την τελευταία εβδομάδα , γ) στη γραμματεία του αγώνα πριν την εκκίνηση. Η καταβολή του ποσού έχει τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης προς το σωματείο της Λέσχης Φιλάθλων, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα του αγώνα. Το υπόλοιπο ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί αυτούσιο σε φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες και σίγουρα πριν την 16η Σεπτεμβρίου.   Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, με ώρα εκκίνησης τις 20:00 για τον αγώνα 10 χιλιομέτρων και τις 20:15 για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων. Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας.

Δηλώσεις για τη φετινή διοργάνωση έκανε στους 93,7 ο πρόεδρος της ΛΦΚ Γιάννης Προμούσας.

Αναλυτικά τόνισε: «  Βλέπουμε μεγάλη ανταπόκριση για τον αγώνα από χώρες του εξωτερικού. Υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία, από Βουλγαρία και Ρουμανία. Ο Δήμος και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε και από την πρώτη στιγμή είχαμε οραματιστεί έναν μεγάλο αγώνα με πάνω από 1000 συμμετοχές με επισκέπτες από άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.  Στη φετινή διοργάνωση δε θα λείψουν και πάλι τα event πριν   την έναρξη  αλλά και στη διάρκεια του αγώνα.  Τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό αφού βέβαια κρατήσουμε ένα ποσό για τα έξοδα.  Πέρσι είχαμε 3000 κόσμο στο κέντρο της πόλης. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την αναζωογόνηση της αγοράς αλλά και των καταστημάτων εστίασης.  Υπάρχουν πολλά οφέλη από τον αγώνα. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη διοργάνωση και αυτό μας κάνει να έχουμε και περισσότερη διάθεση κάθε χρόνο».

 

 

Διαβάστε επίσης