• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα, αύριο και την Πέμπτη στην Καβάλα

 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα, αύριο και την Πέμπτη στην Καβάλα

Από το ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας γίνονται γνωστά τα ακόλουθα ως προς τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος εντός της πόλης. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες.

  • Σήμερα Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 8 με 11 το πρωί στην Καβάλα στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού οι οδοί Νιόβης, Ηρούς, Πυθείας, Ηλέκτρας, Γάτσου, Σανταρόζα, τμήμα της οδού Καραισκάκη.τμήμα της οδού Σαππαίων στο ύψος της Νιόβης, τμήμα της οδού Μιαούλη και τμήμα της οδού Κ.Ποιητή.
  • Σήμερα Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 11 με 2 στην Καβάλα στην περιοχή των Ναυπηγείων οι οδοί Παλαιού Υδραγωγείου, Μπουμπουλίνας, Κ.Βασιλείου, Λαχανά, Δελφών, η αρχή της Οδού Νυρεμβέργης, η αρχή της οδού Κολοκοτρώνης μέχρι της οδού Μπουμπουλίνας και τμήμα της οδού Κίμωνος και Πιπίνου.
  • Αύριο Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 8 με 11 στην Καβάλα στην περιοχή της Νεάπολης οι οδοί Αμάσειας, Καππαδοκίας Ευξ.Πόντου, Αδάνων, Φιλιππούπολης, Τέρμα Χαλεπίου, τέρμα Αργυρουπόλεως, τμήμα της οδού Παφλαγωνίας, Ανατολικής Ρωμυλίας, Ιλιού, Μιλίτου και Αππολωνίας.
  • Αύριο Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 11 με 2 στην Καβάλα οι οδοί Βόλου, Κοζάνης, Αγρινίου, Μεσημβρίας, Γαλατίας, Φρυγίας, Χαλεπίου, Αργυρούπολης, Αστυπάλαιας, Σεβαστείας, Ιστρου, Οινόπολης, Ανατολικής Θράκης, τμήμα της οδού Μ.Ασίας και τμήμα της οδού Φαναρίου.
  • Την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 8 με 2.30 στην Καβάλα η περιοχή γύρω από τον κόμβο τεχνικού λυκείου και η παραλιακή ζώνη από τεχνικό λύκειο μέχρι ΟΑΕΔ.

Διαβάστε επίσης