Πρόσκληση για συμμετοχή στην 26η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «KAVALAEXPO 2018», 5-9 Οκτωβρίου 2018

 Πρόσκληση για συμμετοχή στην 26η  ΔΙΕΘΝΗ  ΕΚΘΕΣΗ «KAVALAEXPO 2018», 5-9 Οκτωβρίου 2018

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι διοργανώνει και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, την Διεθνή Έκθεση «KAVALAEXPO 2018»στα πλαίσια στήριξης της επιχειρηματικότητας, προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων, ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της καινοτομίας. Φέτος το Επιμελητήριο Καβάλας γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Η φετινή είναι η 26η χρονιά διοργάνωσης της έκθεσης KAVALAEXPO η οποία αποτελεί θεσμό για την περιοχή μας και θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη Καβάλας. Παράλληλα με την έκθεση, για ακόμα μια χρονιά, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αν. Μακεδονίας & Θράκης, Σκοπός της έκθεσης αυτής είναι να δώσει νέες ευκαιρίες και προοπτικές στις επιχειρήσεις τόσο της ευρύτερης περιοχής όσο και σε επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Η φετινή διοργάνωση της «KAVALAEXPO 2018»  θα περιλαμβάνει δράσεις με σκοπό την ενίσχυση των επιχειρηματικών συνεργασιών. Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης θα προσκληθούν επιχειρηματικοί φορείς και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα από τις Βαλκανικές χώρες.

Παρακαλούμε να μας δηλώστε έγκαιρα, τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σας ευχαριστούμε και σας αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην  «KAVALAEXPO 2018». H συμμετοχή σας είναι καθοριστική για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης καθώς και της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.

Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Οικονομίας, του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) κα Α. Μάρκου  (εσωτ. 13), κα. Δ. Παρασύρη (εσωτ.11)  και στην ιστοσελίδα www.kcci.gr

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΔΕΜΠΑΣ

Διαβάστε επίσης