ΠΡΟΣΟΧΗ μην γίνουν τα πάρτι μας , πάρτι του Covid – 19

 ΠΡΟΣΟΧΗ μην γίνουν τα πάρτι μας , πάρτι του Covid – 19

Τα πάρτι στην καλοκαιρινή Ελλάδα είναι το μόνο πρόβλημα σύμφωνα με τους επιστήμονες για την αναζοπύρωση της εμφάνισης και εξάπλωσης του Covid – 19.

Ένα τέτοιο πάρτι έγινε σύμφωνα με το MEGA (!) και στην παραλία Οφρυνίου το οποίο έφτασε μέχρι τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών αλλά και τις μεγαλύτερες ειδησιογραφικές σελίδες της χώρας.

Υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα πάμε καλά και μετά το άνοιγμα των συνόρων , ότι θα διατητήρουμε τον έλεγχο της κατάστασης αρκεί να μην μας προδώσουν τα πάρτι στα οποία όπως καταλαβαίνετε και εσείς δύσκολα τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Το αλκοόλ και η δυνατή μουσική είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος των μέτρων τα οποία θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε και υπό αυτές τις συνθήκες.

Είναι δύσκολο αλλά δεν μπορεί να γίνει και αλλιώς που λέει και ο Σπύρος στο γνωστό τηλεοπτικό του διαφημιστικό μήνυνα στην έναρξη της υγειονομικής αυτής κρίσης.

Δεν βλέπετε τι πάρτι κάνει ο Covid σε κάποιες άλλες χώρες που είναι πλέον αντιμέτωποι με το δεύτερο κύμα που σε κάποιες περιπτώσεις είναι χειρότερο από το πρώτο.

 

Οι προβλέψεις του Στουρνάρα για ύφεση το 2020 από 5,5% (το καλό σενάριο) μέχρι 9,5% (το κακό) κάνουν κάτι παραπάνω από απαραίτητα τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης και τον μήνα Ιούλιο για να μην σας πω και τον Αύγουστο.

Η ζημιά που έχει γίνει είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που πιστεύει η κυβέρνηση η οποία θα πρέπει να βάλει πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη.

Με ένα 800άρι δεν γίνονται και θαύματα.

Ακόμα και το καλό σενάριο για την πορεία της οικονομίας το 2020 μας βάζει σε μεγάλες περιπέτειες και θα χρειαστεί περαιτέρω στήριξη.

Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν εκτός από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και κυρίως αυτοί που κάνουν κουμάντο.

 

Το μόνο καλό είναι ότι ο κύκλος της καιρικής αστάθειας έκλεισε οριστικά και πλέον μπροστά μας έχουμε μόνο υψηλές θερμοκρασίες που έχουν αρχίσει να αγγίζουν τα όρια του καύσωνα.

Τέλος οι δροσιές !

με το 1 με το 2 μετο 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης