• 5 Μαΐου 2024,

Προσοχή, στην οδό Θεσσαλονίκης αφαιρούνται πινακίδες!

 Προσοχή, στην οδό Θεσσαλονίκης αφαιρούνται πινακίδες!

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αστυνομίας και του Δήμου Καβάλας στις διαμαρτυρίες γονέων για το παρκάρισμα στην οδό Θεσσαλονίκης. Χθες, δεύτερο πρωινό στη σειρά, εκπρόσωποι της δημοτικής αστυνομίας βρέθηκαν στο επίμαχο τμήμα της οδού. Βεβαίωσαν παραβάσεις παράνομης στάθμευσης κι όπου χρειάστηκε αφαίρεσαν πινακίδες. Τα προειδοποιητικά σφυρίγματα έπιασαν τόπο αφού άλλοι οδηγοί απομάκρυναν τα οχήματα τους από το πεζοδρόμιο όπου ήταν σταθμευμένα. Ταυτόχρονα η υπηρεσία καθαριότητας μάζεψε σκουπίδια, κομμένα χόρτα και κλαδιά που ήταν κι αυτά στο πεζοδρόμιο.

Από εδώ και πέρα η τήρηση των κανόνων και της νομοθεσίας επαφίεται στη βούληση των κατοίκων της περιοχής. Λογικά θα πρέπει να πάψουν να παρκάρουν επί του πεζοδρομίου. Αν συνεχίσουν αυτήν την κακή συνήθεια, κινδυνεύουν με τις κυρώσεις της δημοτικής αστυνομίας.

Η τήρηση του νόμου στο πεζοδρόμιο της οδού Θεσσαλονίκης (από 7ης Μεραρχίας έως την είσοδο του 13ου δημοτικού σχολείου) δημιούργησε παράπονα. Όσοι είδαν κλήση στα αυτοκίνητα τους υποστήριξαν ότι δεν είχαν ενημερωθεί. Τόνισαν ότι παρκάρουν στο ίδιο σημείο επί σειρά ετών. Ως εκ τούτου άξιζαν, λένε, μια προειδοποίηση.

Διαβάστε επίσης