• 26 Απριλίου 2024,

Πρωτάθλημα Νέων : Νίκη του ΑΟΚ με 1-3 επί της Βέροιας

 Πρωτάθλημα Νέων : Νίκη του ΑΟΚ με 1-3 επί της Βέροιας

Με σκορ 3-1 επικράτησαν οι Νέοι της Καβάλας στη Βέροια, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League.

Το ματς διεξήχθη στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων, όπου το κρύο εμπόδισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι οποίο ωστόσο είχαν μεγάλη διάθεση και συνολικά σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14′ με γκολ που σημείωσε ο Παρασκευάς, ωστόσο ο ΝΠΣ Βέροια αντέδρασε άμεσα και στο 25′ ο Βασίλτσης έφερε το ματς στα ίσια.

Η «Βασίλισσα» προσπάθησε στη συνέχεια για την ανατροπή, όμως η Καβάλα ήταν εκείνη που σκόραρε ξανά και συγκεκριμένα στο 37′ με αυτογκόλ..

Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τον Τάσο Ανθυμιάδη να παρατάσσει την ομάδα του επιθετικά στο δεύτερο μέρος, ρισκάροντας περισσότερο για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι όμως βρήκαν μία ακόμη επιθετική λύση, αυτή τη φορά στο πρόσωπο του Δερμιτζάκης, ο οποίος «έγραψε» το 1-3 στο 57ο λεπτό, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μπογιατζόγλου και Μπέκα από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια : Ιατρόπουλος, Βράνας (65′ Τσιακίρης), Τάσο, Μελιόπουλος, Μαργαρίτης (65′ Περόγλου), Λαζεκίδης (57′ Λουτζιανιώτης), Χατζηβασιλειάδης (46′ Τσέας), Παπαϊωάννου, Βασίλτσης, Χαβιαρόπουλος (81′ Καρασαρίδης), Φωτόπουλος

Καβάλα : Παπαποστόλου, Ταξίδης (57′ Μαγκαφίνης Α.), Συμεωνίδης, Μαγκαφίνης Κ., Βαγιάνος, Γιαννακός, Πετρίδης (86′ Μηλιάδης), Θαλασσινός, Δερμιτζάκης, Νικολαΐδης, Παρασκευάς (67′ Ντίνος)

Football League (7η αγωνιστική)

Καλαμάτα – Αιγάλεω  2-1
Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου  1-1
Θεσπρωτός – ΠΟ Τρίγλιας  1-0
ΝΠΣ Βέροια – Καβάλα  1-3

Πηγή : www.laosnews.gr

Διαβάστε επίσης