• 20 Απριλίου 2024,

Προτεραιότητα σε Ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές δίνει η ΛΑΕ Καβάλας – Δηλώσεις Σιτσάνη για το Δήμο Καβάλας

 Προτεραιότητα σε Ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές δίνει η ΛΑΕ Καβάλας – Δηλώσεις Σιτσάνη για το Δήμο Καβάλας

Το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας υποδέχθηκε χθες στην Καβάλα δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές του. Τη γνωστή από την κοινοβουλευτική της δράση Λίτσα Αμμανατίδου Πασχαλίδου και τον Άλκη Αντωνιάδη. Μαζί τους ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ίδιου κόμματος προερχόμενος από τον πρώην Δήμο ελεύθερον Τάσος Ορφανίδης. Ο κ. Ορφανίδης σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παγγαίου.

Και οι τρεις ακολούθησαν πρόγραμμα συναντήσεων και επισκέψεων σε δημόσιους χώρους όσο και στην αγορά της πόλης. Οι προαναφερθέντες μαζί με εκπροσώπους της τοπικής Λαϊκής Ενότητας  συνάντησαν το μεσημέρι τους δημοσιογράφους στο εκλογικό κέντρο του κόμματος,  στο νότιο τμήμα της κεντρικής πλατείας δίπλα από τον τραπεζικό κατάστημα πρώην εμπορική τράπεζα. Οι απόψεις που ακούσαμε ήταν οι γνωστές, τα γνωστά πολιτικά επιχειρήματα της Λαϊκής Ενότητας. Στην περίπτωση της νομαρχιακής Καβάλας ξέρουμε ότι αυτή δίνει μεγάλη προτεραιότητα στις ευρωεκλογές και δεν συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές, σε κανέναν από τους τέσσερις δήμους του Νομού. Όπως επίσης απέχει από τις περιφερειακές εκλογές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Για την Λαϊκής Ενότητας Καβάλας ακόμα μεγαλύτερη προτεραιότητα έχουν οι εθνικές εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Με αφορμή την περιοδεία των τριών υποψηφίων ευρωβουλευτών ο Μίλτος Σιτσάνης (στέλεχος της ΛΑΕ Καβάλας)  ρωτήθηκε για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Καβάλας. Δεν έχουμε διάθεση –απάντησε- ούτε είναι σωστό –συμπλήρωσε- να υποδείξουμε στους πολίτες τι θα ψηφίσουν για επόμενο δήμαρχο Καβάλας. Τα μέλη μας θα κάνουν -είπε ο κ. Σιτσάνης- ότι τους φωτίσει ο θεός, ότι νομίζει κάθε ένας από αυτούς. Καταλήγοντας ωστόσο είπε ότι προσδοκία της λαϊκής ενότητας στο Δήμο Καβάλας είναι να αλλάξει η διοίκηση του. Αυτή η δημοτική αρχή – κατέληξε ο κ. Σιτσάνης- πήγε ακόμη πιο πίσω την Καβάλα σε σχέση με τις προηγούμενες διοικήσεις. Στη συνέντευξη τύπου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές σημείωσαν ότι οι απόψεις που διατύπωσαν στους συμπολίτες έγιναν δεκτές με μεγάλη προσοχή και κατανόηση.

Διαβάστε επίσης