Προτεραιότητα στο θέμα του προπονητή – Επαφές του Ερασιτέχνη με υποψηφίους

 Προτεραιότητα στο θέμα του προπονητή –  Επαφές του Ερασιτέχνη με υποψηφίους

Η άτυπη διοικούσα επιτροπή του Ερασιτέχνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα  του ΑΟΚ ήδη ασχολείται με το θέμα του προπονητή.

Τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι από το βράδυ της Τετάρτης.  Είναι γνωστά ονόματα που έχουν εργαστεί σε ομάδες Β` και Γ` Εθνικής αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οσον αφορά την περίπτωση του Άγγελου Διγκόζη δεν αποκλείουμε να είναι και αυτός μέσα στη λίστα, προκειμένου να συνεχίσει το έργο του.

Κάποια άλλα ονόματα που γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ισως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει κριθεί το ποιος θα καθίσει στον πάγκο του ΑΟΚ, στο ξεκίνημα της σεζόν 2017-2018.

Θα έχει να διαχειριστεί εκ των πραγμάτων ένα μικρότερο μπάτζετ από το περσινό καλοκαίρι αλλά ελπίζουμε ικανό για τη δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής και ελκυστικής ομάδας.

Μετά το κλείσιμο του νέου προπονητή, θα υπάρχουν επαφές με τους  παίκτες του ρόστερ.

Γενικά μπαίνουμε σε μια εποχή που θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τον ΑΟΚ.

Ανοικτοί για συνεργασίες

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, η διοίκηση είναι ανοιχτή σε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια του ΑΟΚ.

Αυτο είναι κάτι που φανερώνει το πώς θέλει να λειτουργήσει αυτή η άτυπη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος που θα έχει μπροστάρηδες το Σωτήρη Δεληκάρη και τον Σάββα Λαζαρίδη αλλά και δίπλα τους:  Γιώργο Λουπέλη, Βασίλη Βακιρτζή, Ανέστη Νταμπανλή, Μπάμπης Κουφατζή, Βασίλη Καφετζή  και Μπάμπη Παναγιωτίδη.

Στις προθέσεις ήταν να παραχωρηθεί και συνέντευξη τύπου αφού πρώτα όμως γίνουν γνωστές οι πρώτες κινήσεις του Ερασιτέχνη.

Είναι σίγουρο πάντως ότι θα υπάρχουν βοήθειες και ίσως και από τα μέλη της περσινής διοικούσας επιτροπής.

Διαβάστε επίσης