Πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΑΟΚ με 2-1 στην Τρίγλια – Βαθμολογία

 Πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΑΟΚ με 2-1 στην Τρίγλια – Βαθμολογία

Ο ΑΟΚ έκανε καλό ποδαρικό στο Β` γύρο και στο 2020 κερδίζοντας στην Τρίγλια με 2-1.  Είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο διάστημα του αγώνα όπου ο ΑΟΚ με ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά πήρε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι σε μια καλή ομάδα που πάλεψε μέχρι το τέλος. Το ματς δεν ήταν εύκολο. Κάθε άλλο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρέταξε ενδεκάδα με Δήμιζα τερματοφύλακα, πλάγια στα δεξιά της άμυνας τον Καζαντζίδη και αριστερά τον Μαϊδανό με δυο στόπερ Στίκα και Παπαστεριανό.  Δυο αμυντικά χαφ ο Γαβριηλίδης και ο Θωμαϊδης(τιμωρημένος  ο Κέρθι) και ελεύθερος στον κάθετο άξονα ο Μελισσόπουλος. Στην επίθεση ο Μαρκόπουλος με τους Β. Παπαδόπουλο και πλάγια στα δεξιά τον Καθάριο.

Από την άλλη ο Νίκος Καραμπετάκης χρησιμοποίησε από την αρχή τους νεοαποκτηθέντες Ναζλίδη, Παπαστεριανό ενώ άφησε στον πάγκο τις δυο άλλες μεταγραφές(Μοσχάκη, Βουτσά).

Στο Α` μέρος ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος μέχρι το 30` αλλά στη συνέχεια η Τρίγλια ανέβασε την απόδοση της, όπου έχτισε κατοχή μπάλας . Καθοριστική είναι η φάση του 11` όπου ο ΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού.

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε φωτιά μετά το 70`. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν αλλά ο ΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και πέτυχε δυο γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

3` σέντρα σουτ του Μαϊδανού η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 11` από σουτ του Καθάριου η μπάλα χτυπάει σε χέρι αμυντικού και έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι.

Στο 25` ο Ναζλίδης αστοχεί με σουτ από καλή θέση

Στο 40` απειλεί ο ΑΟΚ με κεφαλιά του Γαβριηλίδη που δεν βρίσκει στόχο.

51` καλό σουτ του Ευθυμιάδη έξω από την περιοχή λίγο άουτ

72` το 1-0 ο Ζώτος

74` το 1-1 με ωραίο παλικαρίσιο γκολ ο Μαρκόπουλος

79` το 1-2 με ωραία προσπάθεια και  σουτ από πλάγια θέση ο Ορφανίδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Τρίγλια: Παλαβράκης, Ζώτος 82` Πότσι , Κουρέλλας, Σγουρής, Σαρβανίδης, Παπαστεριανός, Ευθυμιάδης, Ζορμπάς  65` Παπαδημητρίου , Ναζλίδης, Ντούνγκα, Λεμονής.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Στίκας, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Θωμαϊδης, Μελισσόπουλος 90` Κουτσούμπας , Μαρκόπουλος, Β. Παπαδόπουλος 72` Ορφανίδης , Καθάριος 81` Οκάν .

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Καλαμάτα- Αιγάλεω 0-1

Θεσπρωτός- Νίκη Βόλου 0-1

Τρίκαλα- Ιωνικός 1-0

Διαγόρας Ρόδου- Βέροια 0-1

Ολυμπιακός Βόλου- Ασπρόπυργος 4-1

Ιεράπετρα- Ιάλυσος δεν έγινε

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε επίσης