Πρώτη νίκη ο Νέστος, φωνάζει για τη διαιτησία ο Αετός, αδικείται από το αποτέλεσμα ο Κεραυνός Πέρνης

 Πρώτη νίκη ο Νέστος, φωνάζει για τη διαιτησία ο Αετός, αδικείται από το αποτέλεσμα ο Κεραυνός Πέρνης

Πολύ καλός ο Νέστος και 4-2 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Γράφει ο Κυριάκος Καγιάς

Παράσταση για ένα ρόλο στο γήπεδο της Χρυσούπολης όπου το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις για την ομάδα του Νέστου παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 στην αρχή.  Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη παρά τις απουσίες στην επίθεση πέτυχε 4 γκολ και είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες.  Στο 4` σουτ του Γκουτσίδη διώχνουν οι αμυντικοί πάνω από τη γραμμή.

Από θέση οφσάιντ στο 9` ο Δεδελούδης έκανε το 0-1. Στο 10` δε βρήκε στόχο με κεφαλιά ο Χούσινετς.   Στο 15` βολίδα του Γκουτσίδη διώχνει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 17` σουτ του Φ. Τσαμπέγια για το 1-1. Στο 28` φάουλ του Γκουτσίδη μπλοκάρει ο Αρβανίτης. Στο 36` φάουλ του Γκουτσίδη κεφαλιά του Μελισσόπουλου αποκρούει ο Αρβανίτης. Στο 43` παράλληλη συρτή σέντρα του Γκουτσίδη, πλασέ του Καθάριου από το σημείο του πέναλτι αποκρούει ο τερματοφύλακας. Στο 47` σουτ του Παπαδόπουλου μόλις άουτ. Στο 53` από σέντρα του Αρετά , κεφαλιά του Καθάριου το 2-1. Στο 55` κεφαλιά του Σιδηρόπουλου άουτ. Στο 56` μόνος του ο Μελισσόπουλος σουτάρει  για να κάνει το 3-1. Στο 61` σουτ του Χούσινετς διώχνει με τα πόδια ο Αρβανίτης. Στο 67` σέντρα του Ευθυμιάδη κεφαλιά του Μελισσόπουλου λίγο άουτ. Στο 82` φεύγει ο Περσίδης στην πλάτη της άμυνας και κάνει απέναντι από τον Αρβανίτη το 4-1 και στο 86` σουτ του Γκαϊτατζή για το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μαϊδανός , Αρετάς 83` Νύκταρης , Χούσινετς, Μκρτσιάν, Καθάριος 75` Τσελέπης , Τζαμπέγια Φ., Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος, Γκουτσίδης 86` Κογκελίδης, Ευθυμιάδης 70` Περσίδης .

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Παπαράδης): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης 73` Μαραφλής , Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας, Μαλτέζος, Τσαχιρίδης, Γκαϊδατζής, Δεδελούδης 65 ` Κολονέζος , Καρακασίδης 46` Σιδηρόπουλος.

 

Φωνάζει ο Αετός για τη διαιτησία στο 0-0 με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου

Με πολλές διαμαρτυρίες για τη διαιτησία από τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αετού με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.  Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για την αποβολή του Σωκράτη Κωνσταντινίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Από εκεί και πέρα ο Αετός είχε καλές ευκαιρίες  αλλά το Σιδηρόκαστρο να έχει μεγάλη   ευκαιρία ακόμη και για το «διπλό» στο 82′ με τον Αβράμη. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε σοβαρά στη μύτη ο Κυφωνίδης.

Ο πρόεδρος του Αετού Νίκος Καρβέλης με δήλωση του διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Πουλικίδη από τη Δράμα, θεωρώντας ότι με τις αποφάσεις του καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα

5′ Σουτ του Δουμάνη, μπλόκαρε δύσκολα ο Τσιντσάρης. 10′ Φάουλ του Κάμπατζη, κεφαλιά του Καραγιαννίδη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. 16′ Σέντρα Γεράκη, κεφαλιά του Παπίτσα, μπλόκαρε ο Κυφωνίδης. 40′ Απευθείας φάουλ του Δουμάνη, σε κόρνερ ο Τσιντσάρης. 42′ Σέντρα-σουτ του Ελέζι, έδιωξε με τα πόδια ο Τσιντσάρης κι απομάκρυναν σε κόρνερ οι αμυντικοί. 45+2′ Αποβάλλεται αδίκως με απευθείας κόκκινη ο Κωνσταντινίδης για μαρκάρισμα στον Γεράκη. Το μαρκάρισμα ήταν για κίτρινη κάρτα.   48′ Σουτ του Μαυρίδη, έδιωξε δύσκολα ο Τσιντσάρης. 61′ Σουτ του Γεράκη   μόλις άουτ. 82′ Τετ α τετ ο Αβράμης, που θα πλασάρει τον εξερχόμενο Κυφωνίδη και θα στείλει την μπάλα άουτ. 90+1′ Σουτ του Αβράμη, μπλόκαρε ο Χατζηνικολής. 90+8′ Σουτ του Ελέζι στο  γάμα  εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσιντσάρης.

Συνθέσεις:

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης (85′ λ.τρ. Χατζηνικολής), Καζαντζίδης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Δαγκούλης, Παυλίδης Γ. (46′ Κωνσταντίνου), Δουμάνης, Σαββατιανός (46′ Μαυρίδης).

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Τσιντσάρης Δ., Τσιντσάρης Γ., Πετρίδης, Καρυπίδης, Τσιατμάς, Νικολαΐδης (87′ Σπανίδης), Τοπάλ, Μαυρουδής (60′ Τσεμπερίδης), Γεράκης, Παπίτσας (73′ Αγγελίδης), Αβράμης (90+3′ Γερμενλής).

 

Αδικείται από το αποτέλεσμα ο Κεραυνός Πέρνης στο Παραλίμνιο 

Ο Κεραυνός Πέρνης έχασε με 1-0 στο Παραλίμνιο από τον Απόλλωνα αλλά αδικείται από το σκορ βάση της εικόνας που έδειξε και στα 90 λεπτά χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα και περισσότερα γκολ.

10′ Σουτ του Τσάκωνα απ’ το ύψος της περιοχής, η μπάλα κάπου κόντραρε και πέρασε δίπλα απ’ το δεξί δοκάρι. 12′ Σέντρα του Ι. Καρυοφύλλη, εναέριο πλασέ του Μπονέρη, η μπάλα άουτ. 14′ Δυνατό σουτ του Κ. Τριανταφύλλου έξω απ’ την περιοχή, αποσοβεί ένα βέβαιο γκολ ο Ρίζος. 15′   ο Μπαντάνης τη σέντρα, ο Χαριτίδης την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνά λίγο άουτ.  19′ ωραίο σουτ  του Β. Καρυοφύλλη   εκπληκτική επέμβαση από τον Ρίζο. 25′ Πλασέ του Β. Καρυοφύλλη, αποκρούει και πάλι ο Ρίζος 27′ Ωραία προσπάθεια του Κωστόπουλου από δεξιά, που πιάνει ένα δυνατό διαγώνιο πλασέ, αλλά αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σαββίδης. 35′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό. Σε αντεπίθεση, ο Λάσπατζης βγάζει παράλληλη σέντρα, πλασέ του Γεωργιάδη από το σημείο του πέναλτι «γλείφει» το οριζόντιο δοκάρι. 45’+  Ατομική προσπάθεια του Β. Καρυοφύλλη που βρήκε τον Μπονέρη, αυτός μπήκε στην περιοχή και με δυνατό βολέ έγραψε το 1-0.   70′ Ωραία προσπάθεια του Γκεοργκίεφ από δεξιά, θα κάνει τη σέντρα σουτ και στο πρώτο δοκάρι αποκρούει εντυπωσιακά ο Σαββίδης 79′ Διαγώνιο σουτ του Ζιγκερίδη, ελάχιστα άουτ 85′ Κόρνερ του Τσάκωνα, καρφωτή κεφαλιά του Λεγάτου, άουτ. 86′ Φάουλ του Γεωργιάδη, ανάποδο ψαλίδι του Κωνσταντάρα, άουτ. 90+2′ Κάθετη πάσα του Παναγιωτίδη, δυνατό σουτ του Ζιγκερίδη, μόλις άουτ.

 Συνθέσεις:

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τσαούσης (46′ Τάκας), Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Μπονέρης, Δέντσας, Καρυοφύλλης Β. (78′ Ζιγκερίδης), Λαζαρίδης(65′ Λιάρας), Καρυοφύλλης Ι. (72′ Παναγιωτίδης).

Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγκούρας, Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Λάσπατζης, Γεωργιάδης, Τσάκωνας, Μαρκάκης (57′ Μαλακός), Χαριτίδης (67′ Γκεοργκίεφ), Κωστόπουλος

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στη Γ` Εθνική

Άρης Αβάτου – Καβάλα 0-0

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4-2

ΑΕ Καλαμπακίου – Ορφέας Ξάνθης 1-2

Πανσερραϊκός – Ασπίδα Ξάνθης 4-1

Αλέξανδρος Κιλκίς – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-0

Αετός Ορφανού – Εθνικός Σιδηροκάστρου 0-0

Απόλλων Παραλιμνίου – Κεραυνός Πέρνης 1-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πανσερραϊκός 9 (9-1)

2. Άρης Αβάτου 7 (6-0)

3.Ορφέας Ξάνθης 7 (5-5)

4. Νέστος Χρυσούπολης 5 (6-4)

5. Εθνικός Σιδηροκάστρου 5 (2-1)

6. Καβάλα 5 (1-0)

7. Αετός Ορφανού 4 (6-4)

8. Απόλλων Παραλιμνίου 4 (2-2)

9.Αλέξανδρος Κιλκίς 3 (1-1)

10. Ασπίδα Ξάνθης 3 (2-7)

11.Κεραυνός Πέρνης 1 (0-2)

12. ΑΕ Καλαμπακίου 1 (3-7)

13.ΠΑΟΚ Κοσμίου 1 (1-5)

14. Εθνικός Αλεξ/πολης 0 (2-8)

 

 

Διαβάστε επίσης