Το πρώτο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο

 Το πρώτο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε ήταν το πρώτο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο που ο περισσότερο κόσμος σκέφτηκε και λειτούργησε καλοκαιρινά.

Απο το Σάββατο το μεσημέρι οι παραλίες εντός και εκτός πόλης γεμίσανε και οι περισσότεροι επιστρέψανε στο σπίτι αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Βέβαια ΄φέτος το καλοκαίρι για λόγους που όλοι μπορείτε να καταλάβετε θα έχει περισσότερο τάπερ και φαγηρό απο το σπίτι γιατί τα νούμερα ΑΡΗ φίλε μου δεν βγαίνουν.

Παραλία μέχρι να πέσει ο ήλιος και το τάπερ σύννεφο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μια αστάθεια η οποία δεν πρέπει καθόλου να μας ανησυχεί και να μας προβλητίζει αφού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αναμένεται καυτό αφού η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 33 βαθμούς !

Τρελό μας καλοκαίρι καλώς μας ήρθες πάλι.

Μάλιστα η ΕΜΥ λέει οτι την Παρασκευή θα έχειε 33 βαθμούς και το ανθρώπινο σώμα θα αισθάνεται ίσως λόγω της υγρασίας οτι θα έχει 36 !

Πάμε για άλλη μια φορά όλοι μαζί : Τρελό μας καλοκαίρι καλώς μας ήρθες και πάλι.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης δείχνουν οτι ο κόσμος είναι απογοητευμένος απο τον ΣΥΡΙΖΑ  τον οποίο ως κυβέρνηση τον περίμενε πιο ανατρεπτικό και για τον λόγο αυτό δίνει σήμερα προβάδισμα 5 μονάδων στην Νέα Δημοκρατία γνωρίζοντας όμως οτι και αυτή αν έρθει στα πράγματα θα ακολουθήσει την πολιτική των δανειστών ίσως όμως με μεγαλύτερες αντιστάσεις.

Το άλλο που φαίνεται να χρεώνει ο κόσμος στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Τσίπρα είναι ο χαμένος χρόνος της πρώτης θητείας της κυβέρνησης που μπορεί να κρίθηκε στις τελευταίες εκλογές αλλά ίσως τότε ο λαός να μην είχε καταλάβει το μέγεθος της ζημιάς σε νούμερα.

Όταν βγαίνει και λέει ο Σόϊμπλε οτι αν δεν έχανε η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά τις εκλογές σήμερα ίσως η Ελλάδα να ήταν εκτός ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ καταλαβαίνετε οτι δημιουργεί εκτός απο ερωτηματικά στον κόσμο και ένα κλίμα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπόρεσε γρήγορα να βρεί και τα πατήματα του ώς κυβέρνηση αλλα κυρίως τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό και να οδηγήσει την χώρα γρήγορα προς την έξοδο.

Το επόμενο crash test της κυβέρνησης του Τσίπρα είναι τον Σεπτέμβριο που μας περιμένει και το ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ αλλά και η δεύτερη αξιολόγηση.

Ο Τσίπρας ψηφίζοντας τα πάντα και κλείνοντας με επιτυχία την πρώτη αξιολόγηση αναμένει οτι θα μπορέσει να ανατρέψει το κλίμα και να δώσει ΄στον κόσμο την αίσθηση της προοπτικής και της ανάπτυξης.

Αν δεν τα καταφέρει θα πέσει σαν χάρτινος πύργος.

Απλά πράγματα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση οσο αφορά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αυτής που λόγω βέβαια των ατυχών προβλέψεων στο πρόσφατο παρελθόν όλων των δημοσκοπικών εταιριών αμφισβείται και αυτή σοβαρά είναι η σταθερή τάση του Λεβέντη να μπαίνει στο κοινοβούλιο με ποσοστό πάνω απο 3% το τέλμα στο οποίο συνεχίζει βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ παρά τις συνεργασίες και τις παραλλαγές που κάνει αλλά και το 2,2% του κόμματος της Ζωής που εμφανίζεται να δίνει μάχη για την είσοδο στην Βουλή όταν η Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη παραμένει κάτω απο 2%.

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και το EURO του 2016 που μέχρι στιγμής πάει περίφημα με ωραία παιχνίδια και χωρίς απρόοπτα αφού το Παρίσι σαν στόχος είναι στις προετεραιότητες των τρομοκρατών που φαίνεται όμως οτι ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν μπορούν να βρούνε τον τρόπο για να διασπάσουν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας των Γαλλικών αρχών.

Καταλαβαίνετε οτι όσο δεν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν χτυπήματα στην πόλη του Φωτός θα χτυπάνε την Κωνσταντινούπολη που εκεί υπάρχει μια σχετική χαλαρότητα όσο αφορα την ασφάλεια αφού οι Τούρκοι δεν έχουν ούτε την εκπαίδευση – οργάνωση  ούτε τα μέσα κυρίως για να κρατήσουν σε απόσταση αναπνοής τους τρομοκράτες.

Δεν είναι τυχαίο οτι τα περισσότερα χτυπήματα γίνονται στην Κωνσταντινούπολη.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός δύσκολοι και πονηροί είναι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης